Aankoopprijs:

195.725

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

219.314

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

23

Bruto rendement:

3,08%

28 jaar gewaarborgde inkomsten met dit project in Laken

Emile Delvastraat 100, 1020 Laken

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 25.84 m²
  • Aantal slaapkamers
  • 1
  • Type
  • Service flat
  • Bouwjaar
  • 2022
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Geniet van 28 jaar gewaarborgde inkomsten

Woonzorgcentrum waar woonzorgkamers verkocht worden. Midden in het bruisende Laken, in een groen aangelegde site, vindt u Residentie Hippodrome. Dit woonzorgcentrum biedt u de kans om zorgeloos te investeren. Binnen enkele jaren zal de vergrijzing immers zijn hoogtepunt kennen. Anticipeer nu op de groeiende vraag naar zorgvastgoed en het nijpende tekort aan kwalitatieve woningen op toplocaties. Geniet van de gemoedsrust die 28 jaar gewaarborgde inkomsten u zullen geven. Residentie Hippodrome bestaat uit smaakvol ingerichte zorgflats, voorzien van alle comfort én met services op maat voor bewoners.

Investering zonder zorgen

Hippodrome wordt professioneel uitgebaat door zorgpartner Senior Living Group (SLG). Een belangrijke meerwaarde voor bewoners zijn de kwalitatieve diensten op maat zoals een warme keuken waar dagelijks verse diners worden geserveerd en de aanwezigheid van verplegend personeel. Dankzij de ervaren zorgspecialist SLG kunt u er van op aan dat Residentie Hippodrome professioneel én met aandacht voor het menselijke aspect wordt beheerd. Zorgelozer kan niet!

De shared spaces zoals het restaurant, de gezellige lounges en de talrijke terraszones bieden een mooie meerwaarde voor de bewoners. De groene binnenplaats werd aangelegd met waterpartijen en twee petanquebanen. Er is ook een ergotherapeut, kinesist en kapper ter plaatse.

Realis

detalis-thumb

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Ligging

Stad en natuur dichtbij

Midden in Brussel én midden in de natuur. De unieke ligging van Residentie Hippodrome is een toegevoegde waarde voor de toekomstige bewoners van het woonzorgcentrum. Bovendien is de groene locatie, in het hartje van Brussel, een grote troef voor investeerders.

Perfect bereikbaar voor bezoekers

Trein-, tram- en bushaltes zijn te voet bereikbaar. Familieleden en kennissen kunnen de bewoners dus vlot bereiken. Daarnaast bevindt Residentie Hippodrome zich ook vlak bij tal van bekende bezienswaardigheden. Zo liggen het prachtige Park van Laken en het Atomium in de onmiddellijke omgeving.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb