Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeren in appartement met gegarandeerde inkomsten tot €450/maand

De verschillende SVK's worden door de Vlaamse overheid erkend. Met één van de SVK's kunt u een huurcontract afsluiten voor 9, 18 of 27 jaar. Het SVK verhuurt woningen door terwijl u geniet van een zorgeloze investering met een gegarandeerd rendement.

Locatie: België: kust, België: binnenland

Budget: €143500

Gratis brochure vragen: https://chateauresidenties.be/svk/

Genieten van een zorgeloze verhuur

Wie ervoor kiest om samen te werken met het SVK, kan zeker zijn van zijn of haar huurinkomsten. Zo kun je tot wel €450 per maand verdienen, ook als het pand niet in gebruik is. Voor mensen die het zelf al druk genoeg hebben, is het SVK de ideale oplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over het zoeken van huurders en alle bijhorende administratie.

Prachtige locaties

De locaties die door het SVK uitgekozen worden zijn strategische centrumlocaties op plaatsen zoals Oostende en Blankenberge. Oostende staat al jarenlang bekend als “De Koningin der badsteden”, maar ook voor de lange wachtlijsten voor sociale woningen en appartementen. Ook in Blankenberge zijn er op heden enorm lange wachtlijsten voor een sociale woning of een appartement. Dit betekent dat dat je helemaal niet hoeft in te zitten met de verhuur van uw appartement.