Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeren en genieten van een appartement aan de Côte d’Opale

U ontvangt 90% van de winst

  • U ontvangt 90% van de winst
  • Holiday Suites neemt alle verhuurbeslommeringen uit uw handen
  • Aan de Côte d’Opale liggen de prijzen 30% lager dan aan de Belgische kust

Trésors d'Opale, dat is genieten van een zorgeloze investering door te investeren in een prachtig appartement aan de ongerepte Opaalkust in Frankrijk. Bovendien investeer je bij een Belgische firma met reeds 41 jaar ervaring en maar liefst 12.094 tevreden klanten. De instapprijs voor de appartementen aan het strand van Sainte-Cécile bed


Zorgeloze investering

Dat Trésors d’Opale een uiterst unieke investering is, blijkt uit het feit dat dit eigenlijk een volledig zorgeloze investering is. Holiday Suites neemt namelijk alle verhuursbeslommeringen en andere formaliteiten uit uw handen en zorgt ervoor dat u kunt zorgeloos kunt genieten van deze investering en van uw appartement aan de Côte d’Opale. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde partners zoals TUI, Booking.com en Thomas Cook is het slechts een kwestie van tijd vooraleer uw appartement verhuurd wordt. Eenmaal uw appartement verhuurd wordt, ontvangt u maar liefst 90% van alle huuropbrengsten.

Unieke locatie

Iets wat dit project uiterst uniek maakt, is de locatie waar de appartementen zich bevinden. Aan de ongerepte stranden van Sainte-Cécile vlak bij Hardelot, Le Touquet en Boulogne-sur-Mer aan de Côte d’Opale. Middenin de prachtige natuur en vlak aan het prachtige strand: beter kan haast niet. De totale grootte van het domein is ongeveer 7,5 hectare, ideaal dus om de gezelligheid en de familiale sfeer te bewaren.

Zeer scherpe prijs

Het grote voordeel van investeren in vakantievastgoed aan de Côte d’Opale is dat de prijzen er ongeveer 30% lager liggen dan aan onze Belgische kust. Zo kun je bij het project Trésors d’Opale al een studio kopen vanaf €185.000 en bedraagt de prijs voor een appartement met vier slaapkamers €347.500.

Over de projectontwikkelaar

Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten.

Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 GentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Twin Promotion zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.