Zorgeloze investering op een prachtige locatie...

Profiteer van de samenwerking met gerenommeerde partners

 • Ontvang 90% van de huuropbrengsten

  Van zodra uw appartement verhuurd wordt, ontvangt u 90% van de huuropbrengsten

 • Holiday Suites neemt alle verhuurbeslommeringen uit uw handen

  Alle formaliteiten worden verzorgd door Holiday Suites

 • Aan de Côte d’Opale liggen de prijzen 30% lager dan aan de Belgische kust

  Koop al een prachtig appartement vanaf slechts €184.500

 • Geniet van het voordelig schenken

  In Frankrijk kunt u per persoon per kind €100.000 belastingsvrij schenken.

 • Project op een unieke ligging

  Het project is gelegen aan het prachtig strand van Sainte-Cécile

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Sainte-Cécile (FR)

 • afbeelding Budget:

  vanaf 184 500 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 4

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Zorgeloze investering

Dat Trésors d’Opale een uiterst unieke investering is, blijkt uit het feit dat dit eigenlijk een volledig zorgeloze investering is. Holiday Suites neemt namelijk alle verhuursbeslommeringen en andere formaliteiten uit uw handen en zorgt ervoor dat u kunt zorgeloos kunt genieten van deze investering en van uw appartement aan de Côte d’Opale. Dankzij de samenwerking met gerenommeerde partners zoals TUI, Booking.com en Thomas Cook is het slechts een kwestie van tijd vooraleer uw appartement verhuurd wordt. Eenmaal uw appartement verhuurd wordt, ontvangt u maar liefst 90% van alle huuropbrengsten.

Unieke locatie

Iets wat dit project uiterst uniek maakt, is de locatie waar de appartementen zich bevinden. Aan de ongerepte stranden van Sainte-Cécile vlak bij Hardelot, Le Touquet en Boulogne-sur-Mer aan de Côte d’Opale. Middenin de prachtige natuur en vlak aan het prachtige strand: beter kan haast niet. De totale grootte van het domein is ongeveer 7,5 hectare, ideaal dus om de gezelligheid en de familiale sfeer te bewaren.

Zeer scherpe prijs

Het grote voordeel van investeren in vakantievastgoed aan de Côte d’Opale is dat de prijzen er ongeveer 30% lager liggen dan aan onze Belgische kust. Zo kun je bij het project Trésors d’Opale al een studio kopen vanaf €185.000 en bedraagt de prijs voor een appartement met vier slaapkamers €347.500.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project gelegen nabij strand van Sainte-Cécile

Tussen de prachtige badplaatsen Le Touquet en Hardelot vindt u het prachtige dorp Saint-Cécile. De uitgestrekte stranden en het schitterend glooiend duinlandschap zijn slechts enkele troeven van deze charmante badplaats. En net op deze locatie ligt ook het vakantieresort Trésors d’Opale. Het hele jaar door hebt u er een prachtig uitzicht op de mooiste kustlijnen van Europa en kunt u er genieten van de ongerepte natuur.

Over Twin Promotion

afbeelding
Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten. Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -