Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in prachtige nieuwbouwappartementen in hartje Brussel

Premium business flats in de Europese hoofstad

  • Zuidelijke oriëntatie
  • Duurzame materialen
  • Nabij belangrijke Europese instellingen

De vele troeven van de Europese wijk maken van dit project een buitenkans.


Wonen en werken in de Europese hoofdstad

De laatste jaren is de vraag naar business flats in Brussel sterk toegenomen. Wonen en werken in de Europese wijk van Brussel biedt enorm veel troeven. Naast de vele kantoren, de verschillende belangrijke Europese instellingen en de prachtige luxe zakenhotels die erg kenmerkend zijn de voor omgeving van de Europese wijk, is er natuurlijk ook nog de levendige sfeer en ambiance die er in de Europese wijk hangt en die tevens kenmerkend is voor heel Brussel. De uitstekende ligging van dit project laat dan ook toe om je meteen naar enkele van de belangrijkste hotspots van Brussel te begeven zoals bijvoorbeeld het Luxemburgplein, dat op wandelafstand ligt of het gezellige Jubelpark waar je van groen en cultuur kunt genieten.

22 etages en 97 nieuwbouwappartementen

Het project draagt de naam The One en is eigenlijk een vrij opmerkelijk project. In totaal bestaat het gebouw uit 22 verdiepingen met in totaal 97 nieuwbouwappartementen die te koop aangeboden worden. Vooral de prachtige gevel van het gebouw spreekt voor zich, en past uitzonderlijk goed bij de uitstraling van de wijk waar heel veel leuke jugendstillhuizen in het straatbeeld te vinden zijn. Dankzij QB Housing is gemeubelde verhuur van een appartement mogelijk, maar er zijn ook diensten à la carte en verhuur zonder zorgen service mogelijk. Bovendien geniet je bij dit project van een rendement tussen 3,2% en 3,7% op de aankoopprijs, inclusief alle aankoopkosten.

Over de projectontwikkelaar

Als projectmakelaar zet Qubrik vooral in op nieuwbouw investeringsvastgoed binnen verschillende segementen van de immobiliënmarkt. Qubrik focust hoofdzakelijk op de kwaliteit van het vastgoed en op de ontzorging van de investeerder. Hierdoor wordt de werklast voor de belegger tot een minimum herleid. Qubrik - Barricadenplein 11, 1000 BrusselJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Qubrik zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.