Aankoopprijs:

152.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

152.500

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Parkings Ibis Styles: Investeer mee in parkings op een strategische locatie | Alysee

Koningin Astridlaan 62, 8450 Bredene

 • Type
 • Parkeerplaats
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Net als in elk succesvol hotel zijn er ook in het nieuwe ibis Styles Oostende – Bredene een gelimiteerd aantal mogelijkheden om als particulier te investeren in parkings. Je kunt hierbij genieten van de voordelen van een klassieke investering in parkings, maar krijgt eveneens enkele extra’s: dankzij de ligging van de parkings bij het hotel ben je verzekerd van een bezetting door de hotelgasten. Verder deel je met de parkings ook mee in het resultaat van het volledige hotel. Je krijgt dus niet enkel de opbrengst uit de verhuur van jouw parkings, maar ook een deel van de kamerverhuur, bar, restaurant, service…

  Alysee

  detalis-thumb

  Alysee is al 45 jaar lang één van de grootste projectontwikkelaars voor investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische Kust. Onze doelstelling is om jou een kwalitatief aanbod van vastgoedprojecten op goede locaties met verschillende verhuurmogelijkheden aan te bieden aan een democratische prijs.

  Ligging

  Gelegen op strategische locatie aan de Belgische kust

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb