Verzilver de stijgende vraag naar hotelverhuur aan onze kust

Mercure Blankenberge is misschien wel dé investering van 2019

 • Haal maximale winst uit dit project

  Deel mee in de winst van het hele hotel (bar, restaurant, …)

 • Project op een unieke locatie

  Het Mercure hotel is gelegen in Blankenberge, samen met Knokke en Brugge in de gouden driehoek.

 • Geen zorgen over de uitbating

  De professionele uitbating van het hotel gebeurt met franchise van marktleider Accor

 • Project ontworpen door toparchitect

  Het nieuwe gebouw werd ontworpen door de gerenommeerde architect M. Corbiau.

 • Lage instapprijs

  Investeren in een hotelkamer kan al vanaf €139.500

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Blankenberge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 139 500 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Onlangs nog werd Industrie Hotelière door Toerisme Vlaanderen beloond met de Award van Beste Toeristische Innovatie. Met dit unieke project in het centrum van Blankenberge zet Industrie Hotelière die award nog meer in de kijker.

Uniek concept

Dit unieke en uiterst exclusieve hotelconcept in het centrum van Blankenberge brengt heel wat vernieuwing met zich mee. Het gebouw werd ontworpen door de gekende architect Marc Corbiau, die bekendstaat voor andere unieke projecten zoals de luxevilla’s in Ukkel en Schilde. Vooral de asymmetrische stijl bestaande uit enorme ramen en terrassen waar er heel wat licht en ruimte is, springen meteen in het oog.

Het project telt 64 kamers, een bar, verschillende conferentie- en vergaderzalen, een ontbijtzaal en een zwembad op het dak. Op die manier kan het hotel zowel vakantiegangers als zakenmensen verwelkomen.

Ligging

Naast het unieke concept is er ook nog de ligging van het gebouw. Op wandelafstand van het treinstation van Blankenberge, van het strand, de vele restaurants, de winkelstraten, het casino, de markt, … Bovendien liggen andere grote steden zoals Brugge en Knokke op een zeer gunstige afstand.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project gelegen in de gouden driehoek

Dit prachtig nieuwbouw hotel van Mercure is gelegen in de zogenaamde gouden driehoek waarin de steden Blankenberge, Knokke en Brugge zich situeren. Binnen de gouden driehoek worden er maar liefst 50% van alle overnachtingen aan onze kust geboekt. Bovendien zorgt het nieuwe Mercure hotel gecombineerd met het stationsproject en de uitzonderlijke ligging voor een erg unieke ervaring.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -