Vraag naar nieuwe woningen in Liverpool blijft enorm groot

Gemiddelde waardestijging van 7% over de jongste 12 maanden

 • Relatief lage instapprijs

  Investeren kan vanaf €116.356

 • Centrale ligging

  Centrum is perfect te voet bereikbaar

 • Alle mogelijke voorzieningen

  Gemeenschappelijke tuin, gym, bioscoop, vergaderzaal, lounge, parkeergarage, zwembad, …

 • Eigenaar geeft verhuurgarantie

  Verhuurgarantie van 7% voor 3 jaar na oplevering

 • Kies uit studio of appartement

  U kunt kiezen uit studio’s of 1 en 2 slaapkamerappartementen

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  6%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Liverpool

 • afbeelding Budget:

  vanaf 116 356 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 2

Uitgebreide informatie

Betaalbare investering…

Als u als investeerder op zoek bent naar een investering die niet alleen betaalbaar is, maar ook rendabel, dan is Infinity Waters zeker en vast iets voor u. Zeker als u beslist om tijdens de constructiefase één van de appartementen van Infinity Water te kopen, dan krijgt u een korting van 20% op de normale marktprijzen. Op die manier kunt u al investeren vanaf 3.700 euro per vierkante meter, wat voor Liverpool centrum echt een koopje is. Zo is er al een studio met een oppervlakte van 32 m² beschikbaar vanaf 116.000 euro en een tweeslaapkamerflat van 56 m² vanaf 211.146 euro.

Maar ook rendabel

Wie wenst te investeren in een vastgoedproject, wil natuurlijk ook zeker zijn dat de investering rendabel zal zijn. Uitgerekend zou het netto rendement op de totale investering van Infinity Waters rond de 6,2% hangen. Doordat de huurprijzen tegenwoordig stijgen met 3 à 4% per jaar, kan je dus een netto rendement van ongeveer 7% verwachten wanneer het project opgeleverd wordt. Mooi meegenomen is dat de eigenaar een verhuurgarantie geeft van 7% voor drie jaar na oplevering.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Hét nieuwe referentiepunt van Liverpool

Het project Infinity Waters is het belangrijkste onderdeel van Liverpool Waters, het belangrijkste regeneratieproject van de stad Liverpool. De drie torens van het project zullen niet alleen een nieuw element aan de skyline van Liverpool worden, maar ze zullen ook het nieuwe referentiepunt worden voor het nieuwe wonen in Liverpool. Het project is gelegen aan de noordzijde van het centrum en de de verbinding vormen met het vroegere havengebied. Het gekende Albert dock en het shopping centrum Liverpool One liggen op slechts 1,5 kilometer afstand. Alles is dus perfect bereikbaar te voet.

Over UKvastgoed

afbeelding
Wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, kan op UKvastgoed.be rekenen. Bij UKvastgoed.be geloven ze steevast dat vastgoed een belangrijk onderdeel moet zijn van elke beleggingsportefeuille op langere termijn. Alle projecten die door UKvastgoed voorgesteld worden, voldoen aan vijf basiscriteria: betrouwbare partners op lange termijn, hoge jaarlijkse opbrengst, een minimum aan management-tijd, vooraf geregelde exit indien mogelijk. UKvastgoed - Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -