Uniek vastgoedproject op de Belgische vastgoedmarkt

Investeer vanaf slechts €50.000 met 5 jaar zorgeloze huurinkomsten

 • Investeer mee vanaf €50.000

  Uniek aan dit project is de lage instapprijs vanaf €50.000 met 5 jaar zorgeloze huurinkomsten

 • Kies tussen eigen gebruik of verhuur

  Kies deels tussen eigen gebruik van uw appartement of verhuur aan derden

 • Gelegen op uitstekende locatie

  Vanaf €50.000 kun je investeren in vakantiewoningen in een nieuwbouwproject binnen de stadskern van Nieuwpoort

 • Gegarandeerd inkomen

  In ruil voor het bedrag dat je investeert, kun je rekenen op een gegarandeerd inkomen van 4% op 5 jaar

 • Efficiënt beheer van vastgoed

  Naast de opbouw van de meerwaarde wordt het vastgoed ook efficiënt beheerd door een erkend rentmeester

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Nieuwpoort

 • afbeelding Budget:

  vanaf 50 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Uitstekend alternatief voor de spaarrekening

U hebt het misschien al gehoord of gelezen, of gewoon zelf ervaren, maar het geld dat op de traditionele spaarboekjes geparkeerd staat, brengt tegenwoordig weinig tot niks meer op. En het slechte nieuws is dat de banken in ons land niet meteen van plan zijn om de rente op het spaargeld te verhogen. Integendeel, naar de toekomst toe ziet het er voor ons spaargeld al maar minder rooskleurig uit. Daarom gaan heel wat mensen op zoek naar een veilig en rendabel alternatief voor de spaarboekjes. Investeren in een vastgoedproject zoals dit is dan ook de ideale oplossing.

Investeer met een beperkte inbreng

Voor heel wat mensen lijkt investeren in een vastgoedproject een grote stap om te zetten. Maar bij heel wat vastgoedprojecten kun je al vanaf een relatief laag bedrag investeren. Wat dit project uniek maakt, is dat je al kunt investeren vanaf met een inbreng van slechts €50.000. Vanaf dit bedrag kun je dus investeren in prachtige vakantiewoningen in een nieuwbouwproject binnen de stadskern van Nieuwpoort. Voor iedereen die budgetvriendelijk wil investeren of voor investeerders die hun vermogen willen spreiden is dit dan ook de ideale investering.

Veilige en rendabele investering

Wie ervoor kiest om in dit vastgoedproject te investeren kan dit dus doen met een inbreng van slechts €50.000. In ruil voor het geld dat je investeert, kan je rekenen op een gegarandeerd inkomen van 4% op 5 jaar. Daarnaast is er ook een opbouw van de meerwaarde en wordt het vastgoed efficiënt beheerd door een erken rentmeester.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen op toplocatie

Dit project is gelegen op een echte toplocatie. In het hart van Nieuwpoort-Bad is er altijd wel iets te doen. In de zomer kun je makkelijk naar het strand of prachtige natuurwandelingen maken. In de winter is de winkelstraat van Nieuwpoort, Nieuwpoort-Stad of één van de nabijgelegen bezienswaardigheden ideaal voor een daguitstap.

Over Belgium Family Invest

afbeelding
De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 Melle

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -