Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee en ontvang elke maand €570 huuropbrengsten

Prachtig project nabij onze hoofdstad

  • Zorgeloos stabiel aanvullend inkomen
  • 30 jaar huurgarantie
  • Geen leegstand bij verhuur

Central Gardens is een sociaal vastgoedproject gelegen in een groene wijk in de Brusselse gemeente Anderlecht.


Unieke investeringsmogelijkheid

Wie op zoek is naar een echte buitenkans, heeft die met dit prachtig investeringsproject gevonden. Central Gardens is een sociaal vastgoedproject in een groene wijk in de regio Anderlecht, een deelgemeente van Brussel. Het volledige project bestaat uit 6 verschillende gebouwen en 134 verschillende appartementen. Alle beschikbare appartementen van het project zijn bestemd voor verhuur via een sociaal verhuurkantoor. Zo zijn er 1-, 2-, 3-, 4-, en 5 slaapkamerunites beschikbaar die één voor één voorzien zijn van alle nodige comfort en prachtige terrassen met zicht op de groene binnentuin. Bovendien is de centrale ligging van het project, op wandelafstand van winkels en het openbaar vervoer, een extra troef.

Ontvang maandelijks inkomsten

Als huurder van deze appartementen treed er een sociaal verhuurkantoor op. Hierdoor bent u als eigenaar niet alleen verzekerd van een huurcontract op een termijn van 30 jaar, maar u ontvangt dus ook maandelijkse huurinkomsten vanaf het moment dat er een appartement is opgeleverd. Voor dit project bedraagt het gemiddelde huurrendement 2,75% (inclusief btw en exclusief kosten). Zoals gezegd treed het SVK op als huurder, waardoor u als eigenaar niet alleen huurinkomsten ontvang, maar u hoeft ook naast het herstellen van de normale slijtage ook geen extra onderhoud uit te voeren. Ideaal dus voor een zorgeloze en rendabele investering.

Over de projectontwikkelaar

Wat de projectontwikkelaar ION kenmerkt is dat ze vooral de nadruk leggen op kwalitatief hoogstaande architectuur en duurzaamheid van het ontwerp. De projecten van ION zijn verspreid over heel België. ION is vooral gespecialiseerd in gemengd complexe projecten en zijn actie in speculatieve ontwikkelingen, Publiek-Private-Samenwerkingen als projecten op maat van de klant.   ION - Eugène Bekaertlaan 61, 8790 WaregemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van ION zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.