Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in een tophotel in het centrum van het land

Laat uw geld terug opbrengen dankzij ibis Waver

  • Strategische ligging nabij Brussel en Walibi
  • Bewezen succesconcept
  • Veilig en rendabel

Investeer mee in een hotelkamer van ibis Waver voor een stabiel en zorgeloos beleggingsalternatief.


Uitstekend alternatief

In tijden waarin de traditionele spaarboekjes amper tot niks meer opbrengen, gaan heel wat mensen op zoek naar interessante alternatieven waarin ze kunnen investeren. Een van de meest interessante en tevens meest populaire alternatieven is investeren in hotelkamers. De ibis hotels van de groep Accor zijn de meest populaire hotels waarin er momenteel geïnvesteerd wordt.

Eenvoudig concept

Wie ervoor kiest om te investeren in een hotelkamer van een ibis hotel, kiest er automatisch voor om te investeren in vastgoed zonder de klassieke zorgen. Doordat de uitbating in handen is van een professionele exploitant en van een management met meer dan 20 jaar ervaring hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Zo hoef je je als eigenaar helemaal geen zorgen te maken over de praktische kant van de investering.

Lage instapprijs

De belangrijkste reden waarom heel wat investeerders ervoor kiezen om te investeren in een hotelkamer van een ibis hotel, is omdat je als eigenaar deelt in de winst van het volledige hotel. Uiteraard speelt ook de lage instapprijs, die in ons land tussen de 100.000 en 200.000 euro ligt, ook een rol. Wetende dat het Europese gemiddeld momenteel op ongeveer 250.000 euro ligt, is dit het ideale moment om te investeren in een hotelkamer van een Ibis hotel.

Over de projectontwikkelaar

Creahotels is gespecialiseerd in hotelvastgoed en maakt deel uit van de sterke Belgische Holding met meer dan 4 decennia aan kennis, ervaring en expertise. De verschillende hoteluitbatingen van Creahotels tellen ondertussen al meer dan 80 medewerkers en zijn jaarlijks goed voor ongeveer 75.000 hotelovernachtingen.   Creahotels – Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-WestremJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Creahotels zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.