Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer mee in een gloednieuw hotel in Brugge

Brugge krijgt een nieuw hotel en u kan mee investeren. Hiermee kiest u niet alleen voor een stabiele en veilige investering, maar ook voor een uiterst rendabele investering.

Locatie: België: binnenland

Budget: €150000

Gratis brochure vragen: http://info.bricksandleisure.be/IBBJ4

Slimme, zorgeloze vastgoedbelegging

Wie op zoek is naar een manier waarop zijn of haar spaargeld opnieuw rendabel kan worden, hoeft eigenlijk niet langer te zoeken. Investeren in hotelvastgoed is de betere oplossing om uw spaargeld in de eerste plaats opnieuw rendabel te maken, maar ook om uw spaargeld veilig te stellen terwijl u een stabiel aanvullend inkomen krijgt.

Prachtig hotel op uitstekende locatie

Al jarenlang is de stad Brugge enorm populair bij toeristen. Door de vaak drukke tijden die de stad kent, kan het wel eens voorkomen dat heel wat hotels volzet zijn. Vooral tijdens de drukkere periodes, die er op regelmatige basis zijn, zijn er heel wat hotels die geen kamers meer vrij hebben terwijl de vraag van toeristen naar vrije hotelkamers er wel nog is. Dit gloednieuwe ibis Budget hotel in Brugge-Jabbeke moet voor de oplossing zorgen.

Gelegen vlak langs de autostrade en op slechts een boogscheut van de historische binnenstad is dit hotel ideaal voor mensen die een bezoek van enkele dagen aan de stad Brugge willen brengen. Maar vanwege de uitstekende locatie is het hotel niet alleen ideaal voor mensen die Brugge willen bezoeken, maar ook voor mensen die op doorreis zijn.

Locatie heeft veel voordelen

De absolute toplocatie zorgt eveneens voor een enorm hoge bezetting, wat dan weer zorgt voor een mooie opbrengst. Bovendien hoeft u bij het investeren in dit project geen zorgen te hebben, gezien u notarieel eigenaar bent van uw kamer en mede-eigenaar van het hotel, maar alle beheer door het management zelf gedaan wordt.