Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in luxe zorgflats met fiscale voordelen

Geniet van een bruto rendement van 3,9%

  • Geen onroerende voorheffing te betalen
  • Fitness en revalidatiefaciliteiten
  • Verlaagd btw-tarief van 12 in plaats van 21 procent

De vraag naar service flats is erg hoog en zal in de toekomst nog toenemen.


Ideaal voor wie een jaartje ouder wordt

Dit prachtig project van ontwikkelaar Qubrik bestaat uit luxe zorgflats. Het project, gelegen in Veurne, ligt op ongeveer 7 kilometer van de zeedijk en op amper 600 meter van het gezellige stadscentrum van Veurne, waar zich alle nodige winkels bevinden. De luxe zorgflats van residentie Zuidburg zijn ideaal voor mensen die een jaartje ouder worden maar die toch nog steeds een actief en vooral zelfstandig leven willen leiden. De luxe zorgflats geven jou trouwens ook de mogelijkheid om te genieten van zekerheid en van de veiligheid die je hebt in een woonomgeving met extra hulp.

Aan alles werd gedacht

Het project bestaat dus uit luxe zorgflats. Het woord luxe is zeker niet gestolen, gezien de prachtige eigentijdse architectuur van de residentie, de hoogwaardige materialen waarmee gewerkt werd en natuurlijk ook de ecovriendelijke bouwtechnieken van het gebouw. Voor een optimale comfort werden in het project ook verschillende zaken voorzien zoals een restaurant met grote terrassen, zicht op de binnentuin, een bibliotheek, een fitness, een pendeldienst, laadpunten voor elektrische fietsen, …

Over de projectontwikkelaar

Als projectmakelaar zet Qubrik vooral in op nieuwbouw investeringsvastgoed binnen verschillende segementen van de immobiliënmarkt. Qubrik focust hoofdzakelijk op de kwaliteit van het vastgoed en op de ontzorging van de investeerder. Hierdoor wordt de werklast voor de belegger tot een minimum herleid. Qubrik - Barricadenplein 11, 1000 BrusselJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Qubrik zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.