Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in uw eigen hotelkamer

Wie 'slapend' geld wilt verdienen kan starten met beleggen in hotelkamers. Hierbij ontvangt u inkomsten van de totale omzet, zelfs wanneer uw kamer niet verhuurd is.


Meer informatie / brochure aanvragen? Klik hier »

Uitstekend alternatief

Je kent het probleem wellicht al. In het nieuws wordt het tegenwoordig regelmatig vermeld: de dalende rente van de spaarrekeningen. De dalende rentes en de fluctuerende aandelen zorgen ervoor dat heel wat mensen niet meer weten wat ze nu met hun spaargeld moeten aanvangen of hoe ze hun spaargeld moeten laten renderen. Wel, Hotel Invest is dé oplossing om je spaargeld opnieuw te laten renderen.

Snel en eenvoudig te regelen

Investeren in hotelvastgoed is eigenlijk vergelijkbaar met de aankoop van een appartement bij de notaris. Via een noteriële akte bij de notaris koop je vrij snel een kamer enkele gemeenschappelijke delen van het hotel.

Verdien tot €8.000 extra inkomen

Het leuke is dat je inkomsten krijgt van de totale omzet van het hotel. Zo ontvang je dus eigenlijk steeds inkomsten, ook al is je kamer niet verhuurd. Op die manier kan je zonder zorgen genieten van je leven en wordt het hotel voor jou uitgebaat. Op het einde van het jaar kun je tot wel €8.000 extra inkomen verdienen dankzij je investering.