Slimme investering zonder zorgen

Opgelet: reeds 95% is verkocht

 • Project met lage instapprijs

  Het instapbedrag van dit project bedraagt slechts €67.500

 • Bijzonder goede ligging

  De garageboxen zijn gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad, op slechts 15 meter van het strand

 • Vlotte verhuurbaarheid

  Door de centrale ligging, is er sprake van een vlotte verhuurbaarheid

 • Profiteer mee van de parkeerproblemen

  Als investeerder van een garagebox kunt u profiteren van de huidige parkeerproblemen in Nieuwpoort

 • Project zonder zorgen

  Als investeerder hebt u geen onderhoudskosten en profiteer u van een gewaarborgde huurinkomst van 4% bruto per jaar

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Nieuwpoort

 • afbeelding Budget:

  vanaf 67 500 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Profiteer van het parkeerprobleem

De Belgische kust verwelkomt de voorbije jaren steeds meer toeristen die voor één dag of langer op bezoek komen. Ook Nieuwpoort zag het aantal toeristen de voorbije jaren in stijgende lijn toenemen. Toch brengt dit wat nadelen met zich mee. Zo is het in Nieuwpoort de voorbije jaren steeds moeilijker geworden om te parkeren. Havengeul, het nieuwe project van Belgium Family Invest speelt hier handig op in.

Ondergronds garagecomplex

Het ondergronds garagecomplex Havengeul van Belgium Family Invest bestaat uit twee verschillende ondergrondse verdiepingen waar er zich in totaal 152 verschillende garages bevinden. Elke garagebox heeft afmetingen van drie meter op zes meter, wat ervoor zorgt dat je ruim de plaats hebt om er je auto te parkeren en eventueel nog wat ander materiaal op te bergen.

Interessante investering

Maar het zijn vooral de voordelen die deze investering zeer interessant maken. Zo geniet je van een netto rendement van 4% op de totale aankoopprijs van een garagebox. In totaal levert dit ongeveer €3.520 rendement per jaar op. Met een inkomstengarantie van drie jaar is deze investering dus een echt buitenkansje. Ook de toplocatie, centraal in Nieuwpoort Bad en de meerwaarde van 5% per jaar zorgt ervoor dat er helemaal geen risico verbonden is aan deze investering.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project gelegen op toplocatie

De garageboxen die deel uitmaken van dit project hebben een enorm grote troef: de locatie. De boxen zijn gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad, op wandelafstand van alle winkels en andere voorzieningen. Daarnaast liggen de boxen op slechts 15 meter van het strand, waardoor de interesse in het huren van een box ongetwijfeld groot zal zijn.

Over Belgium Family Invest

afbeelding
De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 Melle

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -