Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in reeds verhuurde appartementen in Bulgarije

Geniet van een groot meerwaardepotentieel

  • Appartementen zijn reeds verhuurd
  • Lage instapprijs
  • Mooi huurrendement

De stijging van de Bulgaarse huizenprijzen zijn een trein die u als Belgische investeerder niet mag missen. In Plovdiv stegen de huizenprijzen met ongeveer 8,1% het voorbije jaar.


Investeer in reeds verhuurde appartementen

Dit project in de prachtige streek rond Plovdiv verschilt van andere investeringsprojecten, doordat u er als investeerder voor kiest om te investeren in appartementen die reeds verhuurd zijn. Deze appartementen zijn vooral erg populair bij de jongere Bulgaarse gezinnen of ook personen die single zijn. In tegenstelling tot ons land, vindt u in Bulgarije erg vaak gezinnen die gedurende 10 jaar of zelfs langer een woning huren. Hierdoor is het voor investeerders erg aantrekkelijk om te investeren in vastgoed met de bedoeling om dit te verhuren. Dat vertaalt zich dan ook in de fors stijgende vraag naar appartementen voor verhuur de afgelopen jaren.

Geniet van een mooi huurrendement

Wat maakt dit project voor u als investeerder nu aantrekkelijk? Allereerst is er de aantrekkelijke instapprijs doordat de prijzen van appartementen in Bulgarije een stuk lager liggen dan in ons land. Zo betaalt u in Bulgarije gemiddeld €200.000 voor een gewoon, standaard appartement van enkele jaren oud. Een afgewerkt nieuwbouwappartement vindt u in Bulgarije al vanaf ongeveer €69.995. Neem daarbij nog het aantrekkelijk huurrendement dat iets hoger ligt dan in België, en dan begrijpt u dat dit project een buitenkans is.

Over de projectontwikkelaar

Ondanks het feit dat MOMO-estates een jonge groep is, heeft ze wel reeds jaren lange ervaring in de vastgoedsector en de projectontwikkeling. De missie van MOMO-estates is om het buitenlands vastgoed eenvoudig beschikbaar en dus meer bereikbaar te maken in België voor investeerders die de stap willen wagen om vastgoed in het buitenland aan te kopen. MOMO België - Louizalaan 367, 1050 Brussel (Elsene)Ja, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van MOMO-estates zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.