Zorgeloze investering op een unieke locatie...

Paradijs voor mensen die willen genieten van rust

 • Uitstekende ligging van dit project

  Project is gelegen op amper 2 uur rijden van Parijs, Brussel of Londen

 • Terras met zicht op zee

  Dat dit project heel wat troeven heeft, is duidelijk door het terras met zicht op zee

 • Omringd door schoonheid

  In de nabije omgeving liggen er heel wat authentieke dorpjes zoals, ideaal voor wandelaars

 • Ideaal voor golfliefhebbers en wandelaars

  De Opaalkust is ideaal voor wandelaars, golfers, ruiters, …

 • Koop op erfpacht of in volle eigendom

  Kies zelf of u deze vakantiewoning koopt op erfpacht of in volle eigendom

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Équihen-Plage

 • afbeelding Budget:

  vanaf 290 000 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  2 - 3

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Het prachtige Le Domaine Sauvage ligt in het Franse Équihen-Plage aan de Opaalkust en op ongeveer 17 kilometer afstand van het gekende Le Touquet-Paris-Plage, op ongeveer 6 kilometer van de havenstad Boulogne en slechts 3 kilometer rijden van Hardelot. Vanwege de uitzonderlijke locatie is Le Domaine Sauvage een echt paradijs voor iedereen die eens helemaal tot rust wil komen. Zo zijn niet alleen wandelaars er thuis, maar ook golfliefhebbers zien in Le Domaine Sauvage de ideale vakantiebestemming om er eens een weekendje tussenuit te zijn.

Appartementen en luxevilla’s

Het project Le Domaine Sauvage bestaat uit verschillende appartementen en luxe villa’s gaande van 2 personen tot 6 personen of er zijn ook prestige villa’s met een capaciteit van 6 tot 10 personen. Het grootste voordeel van het domein is dat het erg rustig gelegen is en u er kunt genieten van een heerlijke, deugddoende vakantie. In de directe omgeving van het domein kunt u golfen, wandelen en paardrijden. Er zijn dus ook zeker genoeg activiteiten!

Alle nodige comfort aanwezig

Naast de ongelofelijke ligging van het domein kunt u in elke villa genieten van alle nodige luxe. Zo beschikt elke villa over een ruime woonruimte, een volledig ingerichte keuken met bijhorende berging en natuurlijk een volledig afgewerkte badkamer. Leuk meegenomen is dat u vanuit één van de drie slaapkamers ‘s avonds de zon ziet wegzakken in de zee, een prachtig zicht dus. Verder kunt u bij mooi weer volop genieten op de twee mooie terrassen met zicht op zee.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project met een uitstekende ligging

De Opaalkust is de perfecte plek om eens uit te waaien en is bovendien een echt paradijs voor wandelaars, ruiters en golfers. Le Domaine Sauvage is dus een vakantiedomein voor echte meerwaardezoekers. De Opaalkust is het deel van de Franse kust dat aan onze Belgische kust grenst met prachtige plaatsen zoals Les Deux Caps, Cap Blanc-Nez, Cap Gris-Nez, …

Over Twin Promotion

afbeelding
Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten. Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -