Aankoopprijs:

806.000

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

806.000

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Crystal Residence als tweede verblijf aan de Belgische kust - Oostende - Vanaf €806.000 | Alysee

Troonstraat 230, 8400 Oostende

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 85 m²
 • Type
 • Appartement
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Uniek vastgoedproject

  Dit vastgoedproject van Alysee springt vooral in het oog door het stralende silhouet van het gebouw. Maar vooral het feit dat Alysee met het project Crystal Residence breekt met de kustarchitectuur van weleer, spreekt boekdelen. De woon- en kustbeleving die het project teweegbrengt mag zeker en vast gezien worden.

  Type appartementen

  Het vastgoedproject Crystal Residence zal bestaan uit studio’s of appartementen bestaande uit één, twee of zelfs drie slaapkamers. Alle bewoners zullen kunnen genieten van een frontaal of een zijdelings zicht op de Noordzee vanop het enorme leefterras dat zal baden in het zonlicht. Wie liever gezellig binnen blijft, kan vertoeven in de ruime woonkamers. In de op maat gemaakte keuken maak je dan weer de lekkerste maaltijden klaar. Ben je even toe aan verfrissing? Neem dan gewoon een duik in het privé zwembad of ga rustig wandelen in de nabijgelegen tuin.

  Uitzonderlijke ligging

  Naast de kwalitatieve en hoogstaande afwerking van het gebouw, is ook de ligging van het project zeker de moeite waard. Gelegen in de Troonstraat tussen een golfterrein en de oude bunkers van de Atlantic Wall daterend uit WO2 bevind je je eigenlijk in voormalig niemandsland. Op wandelafstand van het project liggen zowel de zeedijk, het strand als de tramhalte.”

  Alysee

  detalis-thumb

  Alysee is al 45 jaar lang één van de grootste projectontwikkelaars voor investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische Kust. Onze doelstelling is om jou een kwalitatief aanbod van vastgoedprojecten op goede locaties met verschillende verhuurmogelijkheden aan te bieden aan een democratische prijs.

  Ligging

  De Troonstraat brengt de koninklijke traditie van Oostende richting Mariakerke. Tussen het gloednieuwe golfterrein en de oude bunkers van de Atlantic Wall uit WO II, kom jij thuis. Voormalig niemandsland wordt hier omgetoverd tot een residentiële uitbreidingszone, met Crystal Residence als kroonstuk van het luxevastgoed aan zee. Hier liggen zeedijk en strand aan je voeten, en komt de tram je rinkelend ophalen voor een uitstap naar de stad, of waarheen je maar wil. de nieuwbouwappartementen beschikken bovendien over zeezicht.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb