Uitzonderlijk hotelproject in Brussel

Strategische ligging nabij Zuidstation

 • Hoog aantoonbaar nettorendement

  Nettorendement vanaf 4,47%

 • Financiële voordelen

  Inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting

 • Zorgeloze investering

  Geen onderhouds- en kleine herstellingskosten

 • Erg goede ligging

  Project is gelegen nabij Zuidstation

 • Exploitatie door professional

  Exploitatie is in handen van Everland, een professionele hoteluitbater

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4.47%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 133 600 EUR

Uitgebreide informatie

Prachtig vastgoedproject met heel veel mogelijkheden

Zelden is er een vastgoedproject zo uniek als GreenHouse. Dit stijlvol designhotel straalt niet alleen rust en sereniteit uit, maar tegelijk is het ook ontworpen met een urban jungle vibe. Dit betekent dat het een tijdloos ontwerp is met heel veel moderne meubels en erg veel groen, waardoor GreenHouse een echte blikvanger is. Zeker de prachtige binnentuin en het ruime terras zorgen ervoor dat u helemaal tot rust kunt komen in het hartje van de hoofdstad van Europa.

Heel veel voordelen voor u als investeerder

Als u als investeerder beslist om te investeren in dit stijlvol vastgoedproject, dan zal u steevast van enkele voordelen kunnen genieten. Zo is er in de eerste plaats het hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,47% en zijn alle inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting. Verder is er ook nog de onroerende voorheffing ten laste van de uitbater. Naast de financiële voordelen zijn er voor u als investeerder ook nog andere voordelen zoals bijvoorbeeld de gewaarborgde inkomsten op lange termijn en het rendement dat niet afhankelijk is van de bezettingsgraad van het hotel.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project is gelegen nabij het Zuidstation

Wanneer u als investeerder op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid, dan is de ligging wellicht één van de belangrijkste factoren waar u rekening mee probeert te houden. Wel, bij dit project is de ligging één van de grootste troeven. Het project GreenHouse is gelegen vlakbij het Zuidstation aan de Luchtvaartsquare. Dit betekent dat het centrum van onze hoofdstad, Brussel, op slechts 10 minuten wandelen ligt van GreenHouse. Wie toch liever een beroep doet op het openbaar vervoer, moet weten dat de metro- en treinstations om de hoek liggen.

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -