Aankoopprijs:

144.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

144.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Investeer in een project dat inspeelt op het tekort aan kwalitatieve huisvesting

Kleindokkaai 27, 9000 Gent

  • Type
  • Hotelkamer
  • Bouwjaar
  • 2022
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Gelegen in het bruisende Gent

Het laatste nieuwe project van Candor is gelegen op een toplocatie in Gent. Het project is gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Gent en kortbij de haven. Met dit project komt Candor tegemoet aan het tekort van kwalitatieve huisvesting voor korte tot middellange termijn. Het project bestaat uit 98 studio’s uitgerust met eigen keuken en voorzien van tal van gemeenschappelijke ruimtes. (Fitness, co-working, lounge, … )

Zorgeloze verhuring met gewaarborgde inkomsten

Buiten de toplocatie heeft dit project nog tal van andere voordelen. U hoeft zich als eigenaar geen zorgen te maken over onder andere; wanbetaling, renovaties, beheer, … De uitbater neemt dit voor zijn rekening en geeft u daarboven op een inkomstengarantie gedurende een periode van 26 jaar. Verder geniet u bij de aankoop van deze investering van een volledige BTW-recuperatie en zijn de inkomsten niet belastbaar. “

Candor

detalis-thumb

Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

Ligging

Op wandelafstand van het historische centrum van Gent

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb