Waardevolle aanvulling voor uw investeringsportefeuille

Geniet onmiddellijk van gewaarborgde inkomsten

 • Hoog aantoonbaar nettorendement

  Geniet van een nettorendement vanaf 4,33% zonder financiering

 • Zorgeloze investering

  Zowel verhuur en beheer zijn in handen van zorgprofessional Vulpia

 • Gelegen op toplocatie

  Project is gelegen in groene omgeving, op wandelafstand van Dilbeek

 • Prachtig nieuwbouw project

  Lichtrijk ontwerp in een karaktervolle omgeving

 • Fiscale voordelen

  Verlaagd BTW tarief, geen onroerende voorheffing

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Dilbeek

 • afbeelding Budget:

  vanaf 172 900 EUR

Uitgebreide informatie

Prachtig nieuwbouw woonzorgcentrum

De residentie Maria Assumpta is een nieuwbouw woonzorgcentrum gelegen nabij het centrum van Dilbeek. Wat meteen opvalt is dat er erg veel aandacht werd besteed voor privacy, rust en amusement. Wat de architectuur betreft werd er gekozen voor een zeer lichtrijk ontwerp en vooral voor een architectuur die probleemloos samengaat met de zeer karaktervolle omgeving waarin de residentie gelegen is. In het gebouw zijn er verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen voorzien waar de bewoners enerzijds kunnen ontspannen of waar ze aan activiteiten kunnen deelnemen.

Interessante aanvulling voor investeringsportefeuille

Het nieuwbouwproject residentie Maria Assumpta is voor u als potentiële investeerder ongetwijfeld een zeer interessante aanvulling voor uw investeringsportefeuille. Enerzijds is er het hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,33% zonder financiering. Maar daarnaast zijn er ook enkele fiscale voordelen waar u van kunt genieten als investeerder: een verlaagd BTW tarief en geen onroerende voorheffing. Naast de fiscale voordelen is deze investering ook gewoon een veilige investering zonder onverwachte kosten kosten en lasten.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project is centraal gelegen in karaktervolle omgeving

De gloednieuwe residentie Maria Assumpta is gelegen in een prachtig 19e eeuws Kasteelpark in Dilbeek. De residentie bevindt zich in een feeërieke, groen omgeving en dit om enkele minuten wandelen van het centrum van Dilbeek. Op een steenworp afstand van residentie Maria Assumpta vind je alle mogelijke voorzieningen en drink-, eet- en recreatiegelegenheden die van deze residentie een echte topper maken. De rustige, idyllische en centrale omgeving zorgt ervoor dat het voor de bewoners zeer aangenaam verblijven is.

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -