Uitzonderlijke instapprijs

Investeer pal op de zeedijk aan de prijs van een vastgoedinvestering in het centrum

 • Bewezen bezetting

  De uitzonderlijke locatie van het project zorgt voor een hoge bezettingsgraad

 • Gelegen op toplocatie

  De ligging van dit project is ongetwijfeld de grootste troef

 • Geniet mee van uw eigen aankoop

  Beslis zelf wanneer u zelf een bezoek wil brengen aan uw aankoop

 • Zorgeloze uitbating

  Holiday Suites verzorgt de volledige uitbating

 • Kies één van de verschillende formules

  Kies zelf welke formule het best aansluit bij uw wensen

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Blankenberge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 119 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Project op uitstekende locatie

Wie op zoek is naar een uitstekende investeringsopportuniteit hoeft niet langer te zoeken. Holiday Suites Blankenberge is een prachtig project dat bestaat uit vakantieverblijven. Pal op de enorm populaire zeedijk van de gekende kuststad Blankenberge bevindt zich dit prachtig project. Als investeerder kunt u dankzij dit project genieten van de luxe van een tweede verblijf, maar heeft u niet de lasten die een tweede verblijf vaak met zich meebrengt. Het enige wat u dus eigenlijk moet doen is genieten van uw verblijf en van de opbrengsten.

Zorgeloze uitbating en bewezen rendement

Naast de vele voordelen zoals bijvoorbeeld de uitstekende locatie heeft dit project van Holiday Suites nog enkele andere voordelen die vooral voor u als potentiële investeerder van groot belang kunnen zijn. Zo wordt de volledige uitbating van uw investering verzorgd door Holiday Suites en hoeft u zich dus op geen enkel moment zorgen te maken en kunt u volledig ontspannen en genieten. Doordat Holiday Suites samenwerkt met meer dan 50 verschillende internationale partners wordt uw appartement zo vaak als mogelijk verhuurd tegen de beste prijs. Daardoor geniet u als eigenaar jarenlang van een bewezen rendement.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project is gelegen pal op de zeedijk

De grootste troef van deze prachtige renovatie is dat het project zich centraal op de zeedijk van Blankenberge bevindt. Niet alleen in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door is heeft de stad Blankenberge heel wat te bieden. Bovendien ligt Blankenberge samen met Brugge en Knokke in de zogenaamde “gouden driehoek”. In deze gouden driehoek worden maar liefst 50% van alle overnachtingen aan onze Belgische kust geboekt.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -