Middenklasse luxe tussen oud en nieuw

Betaalbaar project naar Manchester normen

 • Hoog netto rendement

  Door de stijgende huurprijzen mag u rekenen op een netto rendement van ongeveer 6%

 • Zeer interessante locatie

  Het project ligt op 500 meter van Mediacity, twee kilometer van het centraal station en 13 kilometer van Manchester Airport

 • Alle nodige faciliteiten

  Gemeenschappelijke lounge en gym

 • Unieke opportuniteit

  In Manchester is het moeilijk om nog nieuwe projecten te vinden

 • Ideaal voor recent afgestudeerde professionals

  Het project speelt vooral in op de jonge “urbanites”

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  5%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Manchester

 • afbeelding Budget:

  vanaf 163 000 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 50m² en 199m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

Uitgebreide informatie

Betaalbaar project in Manchester

Op dit moment is de Engelse stad Manchester erg populair bij investeerders. Dit is één van de redenen waarom het niet makkelijk is om er nog een beschikbaar en betaalbaar investeringsproject te vinden. Meestal zijn alle nieuwe projecten al volledig uitverkocht tussen 18 en 24 maanden voor oplevering. Voor het project Bridgewater Wharf zal dit wellicht ook het geval zijn. Vooral de appartementen aan de zuidoostkant met zicht op het water zullen snel verkocht zijn. Investeren in één van de appartementen van het project Bridgewater Wharf kan al vanaf €163.000.

Uitstekende locatie

Net als de andere projecten van UKvastgoed is ook het project Manchester Bridgewater Wharf uitstekend gelegen. Het ligt tussen de twee stadscentra van Manchester, het historische centrum en het futuristische Salford Quays rond Mediacity. Dit is een unieke locatie, want het project ligt niet alleen tussen de twee stadscentra, maar het ligt ook op wandelafstand van Mediacity, het centraal station en Manchester Airport.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen tussen twee stadscentra

Manchester is één van de weinige steden die op dit moment eigenlijk twee stadscentra heeft. Zo is er enerzijds het historische centrum en anderzijds het futuristische Salfor Quays rond het gekende Mediacity. Hierdoor moet een investeerder eigenlijk altijd kiezen tussen één van de twee. Tenzij er zich zoals met Bridgewater Wharf de kans voordoet om gelegen te zijn tussen de twee stadscentra, wat eigenlijk de ideale ligging is. U bevindt zich op een boogscheut van het centrum en van het kloppend economisch hart van Manchester. Zeker voor een middenklasse gezin dat werk en ontspanning wil combineren is dit project ideaal.

Over UKvastgoed

afbeelding
Wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, kan op UKvastgoed.be rekenen. Bij UKvastgoed.be geloven ze steevast dat vastgoed een belangrijk onderdeel moet zijn van elke beleggingsportefeuille op langere termijn. Alle projecten die door UKvastgoed voorgesteld worden, voldoen aan vijf basiscriteria: betrouwbare partners op lange termijn, hoge jaarlijkse opbrengst, een minimum aan management-tijd, vooraf geregelde exit indien mogelijk. UKvastgoed - Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -