Een luxe verblijf waar u zelf naar toe kan

Kom er tot rust na een boswandeling of duik in het zwembad

 • 400.000 toeristen per jaar

  In Han-Sur-Lesse komen er ongeveer 400.000 toeristen per jaar op het domein

 • Strategische ligging van het project

  Het domein is gelegen pal in de Ardennen, in het gekende Han-Sur-Lesse

 • Eigen gebruik mogelijk

  Eigen gebruik van het vastgoed is mogelijk ter waarde van €2.900 per jaar

 • Project is veilig alternatief

  Wie investeert in dit project kiest voor een veilig alternatief voor het verlieslatende spaarboekje

 • Zeker van huuropbrengsten

  Het hele jaar door bezoeken toeristen het domein, hierdoor bent u zeker van huuropbrengsten

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Han-Sur-Lesse

 • afbeelding Budget:

  vanaf 100 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Investeren in vastgoed is een goed idee

Wie spaargeld heeft, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: de rente op de traditionele spaarboekjes is de voorbije jaren verlaagd tot een absoluut minimum. Daardoor is de spaarrente te laag en bovendien gaat ook de beurs op en neer. Een interessant investeringsalternatief is vastgoed. Al jaren lang is vastgoed niet alleen een veilige investering die naast zekerheid en stabiliteit ook winst met zich meebrengt. Toch is er een maar mee gemoeid: het klassiek vastgoed zoals appartementen vraagt veel werk. Hotelkamers zijn dan ook de ideale oplossing.

Prachtige ligging in het hart van de Ardennen

Het project Château de la Lesse is gelegen in het hart van Ardennen, meer bepaald in Han-Sur-Lesse. Deze streek kent oneindig veel mogelijkheden op het vlak van ontspanning en recreatie. Wandelpaden, beekjes, prachtige landschappen waar je kunt doorheen fietsen of wandelen, … Kortom, de ideale omgeving om eens helemaal tot rust te komen. Het centrum van Han-Sur-Lesse is dan weer de ideale plek om te genieten van de zon tijdens een terrasje of om gezellig iets te eten in één van de typische restaurants.

Moderne suites voorzien van alle comfort

De suites van Château de la Lesse zijn ontworpen door ASA Gent en zijn voorzien van alle nodige comfort. De moderne Ardense stijl straalt niet alleen kwaliteit uit, maar bevindt zich ook middenin de prachtige natuur van de Ardennen. In de zomer kunt u genieten van het zalig terras met prachtig zicht op het nabijgelegen park. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet

afbeelding
afbeelding


Gelegen nabij de grotten van Han

Het project Mercure Château de la Lesse is niet alleen een goede investering, maar tegelijk ook een luxeverblijf in het hart van onze Ardennen. De hotelsuites liggen op een uiterst strategische ligging, in Han-Sur-Lesse, één van de meest geliefde steden in de Ardennen. Jaarlijks bezoeken ongeveer 400.000 toeristen het domein, waardoor u als investeerder het hele jaar door kunt genieten van huuropbrengsten.

Over Bricks & Leisure

afbeelding
Met meer dan 12.000 tevreden klanten en een ervaring van ongeveer 40 jaar is Bricks and Leisure de ideale partner voor uw vastgoedinvestering. Omdat er bij een vastgoedinvestering meer komt kijken dan u zou denken, komt de ervaring in vastgoed van Bricks and Leisure zeer goed van pas. Vooral de totale aanpak waardoor de waarde van uw investering maximaliseert is van groot belang. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Bricks and Leisure, dan zorgt Bricks and Leisure ervoor dat de opbrengsten, meerwaarde en uitbating geoptimaliseerd. Bricks & Leisure - Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -