Hotelkamer op een echte toplocatie...

Het gloednieuwe ibis Styles is gelegen op wandelafstand van de luchthaven

 • Uw kamer wordt verhuurd door de professionele uitbater ibis Styles

  De verhuring, wanbetalers, schade, … Alles wordt voor u geregeld.

 • Wees zeker van uw inkomsten

  Brussels Airport zal jaarlijks 40 miljoen passagiers kunnen verwerken tegen 2040

 • Heel wat zakenmensen, maar ook toeristen zoeken hier een slaapplaats

  Het hotel ligt op wandelafstand van het NAVO-hoofdkwartier en 44 internationale bedrijven.

 • Project met fiscale voordelen

  Geniet van lage rentevoeten bij het afsluiten van een lening voor dit project.

 • Geniet continu van inkomsten

  Doordat u een deel krijgt van de totale omzet geniet u ook van inkomsten als uw hotelkamer niet verhuurd is.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 123 765 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Brengt uw spaargeld niet meer op?

Hebt u, net als zoveel andere Belgen, hetzelfde probleem? Namelijk dat uw spaargeld geen geld meer opbrengt en dus niet meer rendabel is? Wel, dan is investeren in vastgoed de ideale oplossing om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken.

Hotelkamer op toplocatie

Investeren in vastgoed is de laatste jaren enorm populair geworden. Voor heel veel mensen blijkt het vastgoed het ideale alternatief te zijn om hun spaargeld opnieuw rendabel te maken. Doordat investeren in vastgoed zo populair geworden is, zijn er ook heel wat nieuwe projecten bijgekomen, waar dit prachtig ibis Styles hotel aan Brussels Airport. Door te investeren in een hotelkamer op een dergelijke toplocatie bent u zeker dat u investeert in een rendabel en vooral betrouwbaar project.

Het gloednieuwe ibis Styles hotel is gelegen op wandelafstand van de luchthaven van Zaventem en op slechts enkele minuten rijden van het NAVO-hoofdkwartier en maar liefst 44 internationale bedrijven. In totaal goed voor maar liefst 24,3 miljoen potentiële overnachtingen.

Betrouwbare partners

Zoals u wellicht maakt dit ibis Styles hotel onderdeel uit van de overkoepelende Accor groep. Al sinds 1973 is de Accor groep een gevestigde waarde met een fantastische reputatie in de hotelwereld. Neem er nog eens de expertise, de kennis en de ervaring van vastgoedontwikkelaar Capital Real Estate bij, en u investering is in bekwame en veilige handen.

Fiscaal voordelige investering

Wie ervoor kiest om te investeren in dit prachtig project, kiest er meteen ook voor om te investeren in een fiscaal voordelig project. Door de lage rentevoeten en de financiële kennis van de specialisten zal u nooit een euro te veel aan belastingen betalen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Zorgeloos project op een uitstekende locatie

De hotelkamers van het hotel ibis Styles Brussels Airport liggen op slechts een boogscheut van de luchthaven van Zaventem. Bovendien ligt dit hotel ook pal op de belangrijke as die enerzijds de NAVO verbindt met de luchthaven. Daarnaast liggen er ook heel wat verschillende bedrijventerreinen in de nabije omgeving van dit hotel.

Over Capital Real Estate

De groep Accor doet vast een belletje rinkelen. Sinds 1973 verwierven ze een fantastische reputatie in de hotelwereld. Samen met vastgoedontwikkelaar Capital Real Estate zijn ze samen goed voor 86 jaar aan expertise, kennis en ervaring. Dus wees gerust, uw investering is in bekwame en veilige handen.

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -