Professionele uitbating onder het merk Accor...

Getrouwheidsprogramma zorgt voor vaste instroom van gasten

 • Profiteer mee van vaste contracten met de haven

  Contracten met havenbedrijven zoals Jan De Nul en Toyota garanderen een vaste instroom aan hotelovernachtingen.

 • Voordelig beleggen als particulier

  Dankzij de BTW recuperatie kunt u als particulier voordelig beleggen

 • Investering bestand tegen inflatie

  Doordat ook de prijzen van de overnachtingen stijgen, stijgt ook uw rendement.

 • Bewezen bezetting van 83,27%

  De cijfers van 2016 bewijzen dat er een bezettingscijfer van 83,27% is.

 • Geniet van een professionele uitbating

  Het hotel wordt uitgebaat door het Accor merk dat met hun getrouwheidsprogramma ook zorgt voor een extra vaste stroom van gasten.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Zeebrugge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 169 500 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Erg populaire investering

Vastgoed is nog steeds een zeer populaire investering. Heel wat mensen kiezen ervoor om in vastgoed te investeren vanwege het rendement. Ook met dit project is dat niet anders. Als u er voor kiest om in de project te investeren, dan geniet je dankzij de uitstekende locatie van dit project van een onmiddellijk rendement. Een van de grootste troeven is de gegarandeerde bezetting dankzij de verschillende vaste contracten met grote havenbedrijven zoals Jan de Nul, Tropicana, Toyota, … Dankzij deze vaste contracten met deze grote spelers is er een bewezen bezetting van maar liefst 83,27% waardoor u na uw investering meteen geniet van direct rendement.

Geniet van tal van andere voordelen

Naast het onmiddellijk rendement brengt dit hotel nog enkele voordelen met zich mee. Zo hoef je bij aankoop van een hotelkamer te Zeebrugge geen 2e verblijfstaks te betalen. Hierdoor betaal je dus een pak minder kosten voor een hoger rendement. Daarnaast geniet u ook van inflatiebestendig vastgoed met groeipotentieel. De prijzen van de overnachtingen stijgen, en daardoor stijgt dus ook uw rendement.

En last but not least hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de uitbating van de hotelkamers. De uitbating gebeurt door de Europese marktleider Accor, waardoor u mee geniet van hun naam en hun marketingkanalen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Zonder zorgen investeren in project op toplocatie

Het prachtig nieuw hotel ibis Styles ligt op een werkelijk ongelofelijke locatie. Het hotel ligt pal in het centrum van de bruisende haven van Zeebrugge en biedt een prachtig uitzicht op zowel de haven als op de zee. Op wandelafstand van het hotel liggen enkele belangrijke plaatsen zoals bijvoorbeeld het themapark Seafront Zeebrugge, het strand en de N34 die naar belangrijke Belgische badplaatsen leidt.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -