Aankoopprijs:

196.200

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

196.200

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Investeer in 26 high end appartementen in het bruisende centrum van Brussel

Hooikaai 41, 1000 Brussel

  • Type
  • Appartement
  • Bouwjaar
  • 2021
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Gelegen aan het gezelligste plein van Brussel, Place Sainte-Catherine

Het project, Theatre 41, is een gloednieuw project van Candor. Theatre 41 is gelegen op een ongelooflijk mooie locatie aan het gezelligste plein van Brussel, Place Sainte-Catherine. Daarnaast zijn bekende plaatsen zoals Dansaert, De Beurs, De Grote Markt, De Nieuwstraat allemaal op wandelafstand. Het project ligt aldus op wandelafstand van het bruisende centrum en de gloednieuwe en bloeiende buurt rond het Kanal-museum. U krijgt hier een buitenkans om te investeren in één van de meest gegeerde stukjes van Brussel.

Erg kwalitatieve afwerking

De 26 appartementen genieten van de perfecte combinatie van een kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame afwerking. Bij alle appartementen wordt rekening gehouden met de praktische indeling en is er veel aandacht voor licht en ruimte. Zo genieten alle appartementen dankzij de grote ramen van een natuurlijke lichtinval waardoor niet alleen de woonkwaliteit bevordert wordt, maar ook de leefruimte een stuk groter wordt

Vastgoedproject met zorgeloze verhuur

Dit project zal bestaan uit slechts 26 appartementen die de nieuwe thuis zullen zijn voor internationale zakenlui, diplomaten en young professionals. Het is leuk om te weten dat u als potentiële investeerder kunt genieten van een full-service verhuurdienst voor uw appartement. U hoeft zich de administratie, opvolging of technische snufjes niet langer aan te trekken dankzij de in-house verhuurdienst, BBF (marktleider in Brussel). Kortom, de zorgen zijn voor Candor (en BBF), de huuropbrengsten zijn voor u.

Candor

detalis-thumb

Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

Ligging

Het project THEATRE 41 ligt op een echte toplocatie, in de vijfhoek van Brussel. Het project ligt op wandelafstand van Place St. Catherine, Dansaert, de Beurs en de Grote Markt. Bovendien vindt u het centrum, de nieuwe buurt rond het Kanal-museum en Tour&Taxis op een boogscheut.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb