Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Woluwe Promenade: exclusieve appartementen en assistentiewoningen in Brussel

Vlakbij tal van multinationals, bedrijvenparken, de NAVO en Brussels Airport

  • Aantrekkelijke maandelijkse huuropbrengsten: € 800 - € 2500
  • Eigen verhuurservice
  • Kapitaalkrachtig en stabiel internationaal huurpubliek

Investeer in exclusieve beleggingsappartementen en assistentiewoningen in Brussel en combineer het beste van 2 werelden: een gezellige, groene woonomgeving én toch vlakbij tal van multinationals, bedrijvenparken, de NAVO en Brussels Airport.


Sublieme afwerking

Als u op zoek bent naar een manier om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken, dan heeft u met dit project gevonden wat u zocht. De appartementen en de assistentiewoningen van het project Woluwe Promenade zijn niet alleen subliem afgewerkt en comfortabel uitgerust, maar ze zijn ook voorzien van een uiterst modern interieur. Zo is de volledige keuken ingericht met inbouwapparaten van het gekende merk Miele.

De badkamers zijn dan weer uitgerust met een prachtige en zeer ruime inloopdouche en een design badkamermeubel. Ook werd er gebruik gemaakt van een hangtoilet en kwaliteitsvolle parketvloeren. De appartementen worden verwarmd aan de hand van een aardgasverwarming die individueel bestuurd kan worden. Dankzij de individuele zonnepanelen zijn de maandelijkse lasten eerder laag.

Prachtige centrale ligging

Het project Woluwe Promenade is gelegen vlak nabij de NAVO, EU, Eurocontrol, verschillende multinationals en diverse bedrijvenparken. Naast de ligging trekt dit project ook heel wat kapitaalkrachtige en stabiele potentiële huurders aan. Hierdoor kunt u als investeerder rekenen op een maandelijkse huuropbrengst gaande van 800 euro tot wel 2.500 euro. De eigen verhuurservice zorgt er dan weer voor dat dit niet alleen een rendabele maar ook een zorgeloze investering is.

Over de projectontwikkelaar

Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

Urbicoon, Kerselarenlaan 15, 1030 Brussel, BelgiëJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Urbicoon zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.