Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een tweede verblijf of investering aan de Belgische kust

Investeer in appartementen in het pittoreske Zeebrugge

  • Lage instapprijs vanaf €132.500
  • Zeer centrale ligging
  • Buitenzwembad, wellness en sauna

Dit project is gelegen in Zeebrugge, dé uitvalsbasis vlakbij grootsteden zoals Brugge, Knokke en Blankenberge.


Profiteer mee van de ideale ligging

Dat dit project, Holiday Suites Zeebrugge, erg veel troeven heeft, blijkt al snel duidelijk als we de ligging van het project gaan bekijken. Het project is gelegen in de kustgemeente Zeebrugge, dat natuurlijk gekend is omwille van de haven, maar dat zoveel meer te bieden heeft. De super gezellig dijk van Zeebrugge waarbij de pittoreske huisjes erg kenmerkend zijn en het enorm brede sportstrand met verschillende clubs en evenementen voor iedereen tijdens de zomermaanden, zijn slechts enkele van de vele troeven die Zeebrugge te bieden heeft.

Centraal gelegen tussen andere badsteden

Een andere grote troef van Zeebrugge is de geografische ligging van de stad. Zo ligt Zeebrugge dichtbij Knokke, Blankenberge en Brugge in de zogenaamde middenin de “gouden driehoek”. Wie gezellig wil shoppen in Knokke of eens naar Blankenberge wil gaan of cultuur gaan verkennen in Brugge kan dat doen.

Maak u geen zorgen over het verhuren

Uiteraard kun je zelf steeds gebruik maken van uw verblijf, maar ook tijdens de periodes dat u er niet bent zorgt het team van Holiday Suites ervoor dat uw verblijf verhuurd wordt en dus optimaal rendeert. Zo zorgt Holiday Suites ervoor dat uw appartement verhuurd wordt aan toeristen die nabijgelegen steden zoals Brugge, Knokke of Blankenberge willen ontdekken of aan managers, scheepstechnici en ingenieurs die in de haven aan het werk zijn.

Over de projectontwikkelaar

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 OostendeJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Chateau Residenties zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.