Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een merkhotel middenin het historisch centrum van Luik

Koop een hotelkamer en wordt mede-eigenaar van topvastgoed in het centrum van Luik.


Meer informatie / brochure aanvragen? Klik hier »

Brengt uw spaargeld niet meer op?

Ervaart u net zoals zovele andere Belgen hetzelfde probleem? Namelijk dat uw spaargeld niet meer rendabel is? Wel, de oorzaak van dit probleem is simpelweg dat alle grote banken in ons land de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd hebben tot een absoluut minimum. Hierdoor brengt uw spaargeld niet meer op en is het dus eigenlijk nutteloos om nog langer uw spaargeld op een spaarboekje te parkeren. De meest interessante en veilige oplossing op dit moment is vastgoed.

Pluk de vruchten van uw investering

In tegenstelling tot een spaarboekje bij een bank is het bij vastgoed wel mogelijk om na een bepaalde periode de vruchten te plukken van uw investering. Het succesvol nieuwbouwproject in Luik bijvoorbeeld is zo’n typisch project dat erg succesvol is. Een prachtig nieuwbouwproject in een stad in volle ontwikkeling zoals Luik, hoe kan het ook anders. De grote ommekeer van oude industriestad naar een levendige en moderne stad trekt niet alleen reizigers maar ook zakenmensen aan.

Kies voor een zorgeloze investering

Wie ervoor kiest om in dit project te investeren, kiest eigenlijk voor een compleet zorgeloze investering. Zo verzorgt Bricks & Leisure de verhuring, de uitbating, het onderhoud en de tijdige betaling. Daarnaast ervaart u als investeerder een grotere gemoedsrust dan bij eender welke andere investeringsvorm.