Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een hotelsuite in het hart van de Ardennen

... een luxe verblijf waar u bovendien zelf naar toe kan.

  • Uw suite wordt verhuurd als u er zelf niet bent
  • 500 000 toeristen per jaar in Han-Sur-Lesse
  • Viedt de zekerheid van vastgoed, zonder zorgen

Kies voor Château de le Lesse en kies voor een goede investering in een hotelsuite het hart van de Ardennen. U komt er - na een boswandeling of ontspannende duik in het zwembad - tot rust in uw moderne suite, voorzien van alle comfort. Napraten kan in de bar van het hotel.


Investeren in vastgoed is een goed idee

Wie spaargeld heeft, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: de rente op de traditionele spaarboekjes is de voorbije jaren verlaagd tot een absoluut minimum. Daardoor is de spaarrente te laag en bovendien gaat ook de beurs op en neer. Een interessant investeringsalternatief is vastgoed. Al jaren lang is vastgoed niet alleen een veilige investering die naast zekerheid en stabiliteit ook winst met zich meebrengt. Toch is er een maar mee gemoeid: het klassiek vastgoed zoals appartementen vraagt veel werk. Hotelkamers zijn dan ook de ideale oplossing.

Prachtige ligging in het hart van de Ardennen

Het project Château de la Lesse is gelegen in het hart van Ardennen, meer bepaald in Han-Sur-Lesse. Deze streek kent oneindig veel mogelijkheden op het vlak van ontspanning en recreatie. Wandelpaden, beekjes, prachtige landschappen waar je kunt doorheen fietsen of wandelen, … Kortom, de ideale omgeving om eens helemaal tot rust te komen. Het centrum van Han-Sur-Lesse is dan weer de ideale plek om te genieten van de zon tijdens een terrasje of om gezellig iets te eten in één van de typische restaurants.

Moderne suites voorzien van alle comfort

De suites van Château de la Lesse zijn ontworpen door ASA Gent en zijn voorzien van alle nodige comfort. De moderne Ardense stijl straalt niet alleen kwaliteit uit, maar bevindt zich ook middenin de prachtige natuur van de Ardennen. In de zomer kunt u genieten van het zalig terras met prachtig zicht op het nabijgelegen park. Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet

Over de projectontwikkelaar

Met meer dan 12.000 tevreden klanten en een ervaring van ongeveer 40 jaar is Bricks and Leisure de ideale partner voor uw vastgoedinvestering. Omdat er bij een vastgoedinvestering meer komt kijken dan u zou denken, komt de ervaring in vastgoed van Bricks and Leisure zeer goed van pas. Vooral de totale aanpak waardoor de waarde van uw investering maximaliseert is van groot belang. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Bricks and Leisure, dan zorgt Bricks and Leisure ervoor dat de opbrengsten, meerwaarde en uitbating geoptimaliseerd.

Bricks & Leisure - Pieter Brueghellaan 1, 9051 GentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Bricks & Leisure zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.