Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in een hotelkamer nabij Brussels Airport

Goed voor 24,3 miljoen potentiële overnachtingen.

  • Uw kamer wordt verhuurd door de professionele uitbater ibis Styles
  • Brussels Airport zal jaarlijks 40 miljoen passagiers kunnen verwerken tegen 2040
  • Heel wat zakenmensen, maar ook toeristen zoeken hier een slaapplaats

Dankzij dit project kunt u investeren in een hotelkamer nabij Brussels Airport en dit vanaf €162.126.


Brengt uw spaargeld niet meer op?

Hebt u, net als zoveel andere Belgen, hetzelfde probleem? Namelijk dat uw spaargeld geen geld meer opbrengt en dus niet meer rendabel is? Wel, dan is investeren in vastgoed de ideale oplossing om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken.

Hotelkamer op toplocatie

Investeren in vastgoed is de laatste jaren enorm populair geworden. Voor heel veel mensen blijkt het vastgoed het ideale alternatief te zijn om hun spaargeld opnieuw rendabel te maken. Doordat investeren in vastgoed zo populair geworden is, zijn er ook heel wat nieuwe projecten bijgekomen, waar dit prachtig ibis Styles hotel aan Brussels Airport. Door te investeren in een hotelkamer op een dergelijke toplocatie bent u zeker dat u investeert in een rendabel en vooral betrouwbaar project.

Het gloednieuwe ibis Styles hotel is gelegen op wandelafstand van de luchthaven van Zaventem en op slechts enkele minuten rijden van het NAVO-hoofdkwartier en maar liefst 44 internationale bedrijven. In totaal goed voor maar liefst 24,3 miljoen potentiële overnachtingen.

Betrouwbare partners

Zoals u wellicht maakt dit ibis Styles hotel onderdeel uit van de overkoepelende Accor groep. Al sinds 1973 is de Accor groep een gevestigde waarde met een fantastische reputatie in de hotelwereld. Neem er nog eens de expertise, de kennis en de ervaring van vastgoedontwikkelaar Capital Real Estate bij, en u investering is in bekwame en veilige handen.

Fiscaal voordelige investering

Wie ervoor kiest om te investeren in dit prachtig project, kiest er meteen ook voor om te investeren in een fiscaal voordelig project. Door de lage rentevoeten en de financiële kennis van de specialisten zal u nooit een euro te veel aan belastingen betalen.

Over de projectontwikkelaar

De groep Accor doet vast een belletje rinkelen. Sinds 1973 verwierven ze een fantastische reputatie in de hotelwereld. Samen met vastgoedontwikkelaar Capital Real Estate zijn ze samen goed voor 86 jaar aan expertise, kennis en ervaring. Dus wees gerust, uw investering is in bekwame en veilige handen.Ja, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Capital Real Estate zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.