Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Investeer in appartementen in een vakantiepark omgeven door natuur

Kom helemaal tot rust in uw vakantieverblijf in de Limburgse bossen

  • U kan er op vakantie gaan wanneer u wilt
  • Verhuur wordt voor u geregeld

Investeer in een vakantiewoning bij Holiday Suites en ontvang een zeker én stabiel rendement. De vakantiewoningen zijn gelegen in een prachtig domein midden in de Limburgse natuur. Rendement bij het verhuren en op vakantie wanneer u wilt, dat is dubbel genieten.


Investering of 2de verblijf

De appartementen in het vakantiepark die door Holiday Suites Hengelhoef verkocht worden kunnen aangekocht worden als zowel investering of als 2de verblijf. Vooral voor mensen die vanwege de zeer lage spaarrente op zoek zijn naar alternatieven voor hun spaargeld, is investeren in de appartementen van Holiday Suites Hengelhoef een buitenkans.

Wanneer je een appartement in het park koopt, wordt de verhuur van het appartement verzorgd door Holiday Suites Hengelhoef, waardoor dit dus een zorgeloze investering is maar waarbij je echter wel een hoge return hebt onder de vorm van een inkomen.

Betaalbare instapprijzen

Wie wil investeren in een appartement kan dit doen vanaf ongeveer €200.000. Om te investeren hoef je dus helemaal geen enorm groot vermogen hebben of hoef je helemaal geen professionele of institutionele investeerder te zijn.

Over de projectontwikkelaar

Met meer dan 12.000 tevreden klanten en een ervaring van ongeveer 40 jaar is Bricks and Leisure de ideale partner voor uw vastgoedinvestering. Omdat er bij een vastgoedinvestering meer komt kijken dan u zou denken, komt de ervaring in vastgoed van Bricks and Leisure zeer goed van pas. Vooral de totale aanpak waardoor de waarde van uw investering maximaliseert is van groot belang. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Bricks and Leisure, dan zorgt Bricks and Leisure ervoor dat de opbrengsten, meerwaarde en uitbating geoptimaliseerd.

Bricks & Leisure - Pieter Brueghellaan 1, 9051 GentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Bricks & Leisure zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.