Prijs

€ 500 000

Locatie

België, Anderlecht

Type

Professioneel vastgoed

Verhuurservice

Nee

Handelspand Anderlecht

Te koop

Ontdek een unieke kans met de verkoop van een commercieel pand met een grote, volledig glazen gevel in een nieuw gebouw. Dit pand biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor het vestigen of ontwikkelen van je bedrijf/activiteit in een moderne en aantrekkelijke omgeving. Met een maximale zichtbaarheid en een eigentijdse omgeving is het pand ideaal gelegen om een gevarieerde klantenkring aan te trekken. Mis deze kans niet om te investeren in een strategische commerciële ruimte die zal voldoen aan uw meest veeleisende zakelijke behoeften.

Met een instelprijs van 500.000 euro is dit een geweldige investeringsmogelijkheid.

Te huur

Ontdek een unieke kans met de verhuur van een commercieel pand met een grote, volledig glazen gevel in een nieuw gebouw. Dit pand biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor het vestigen of ontwikkelen van je bedrijf/activiteit in een moderne en aantrekkelijke omgeving. Met een maximale zichtbaarheid en een eigentijdse omgeving is het pand ideaal gelegen om een gevarieerde klantenkring aan te trekken. Mis deze kans niet om te investeren in een strategische commerciële ruimte die zal voldoen aan uw meest veeleisende zakelijke behoeften.

De geschatte huurprijs van dit  unieke pand is 24.000 euro per jaar en biedt directe inkomsten.

Deel deze investering

  • Facebook
  • Twitter

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Jouw expert

Unibricks
  • € 500 000

    Aankoopprijs

Ligging

Handelspand gelegen op 1 km van het centrum van Anderlecht, op 1,2 km van Brussel-Zuid en 1,5 km van Brussel-Midi.
Company Logo

Unibricks

Unibricks biedt betaalbare vastgoedinvesteringen aan mét service, van ontwikkeling tot beheer. Zo maakt Unibricks vastgoed toegankelijk voor iedereen en kan ook jij bouwen aan een veilige, gelukkige toekomst voor jou en je familie.