Aankoopprijs:

154.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

154.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Gloednieuwe studio's en appartementen op toplocatie vlakbij de NAVO

Jules Bordetlaan, Evere

  • Type
  • Appartement
  • Bouwjaar
  • 2019
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Ik wens meer info over dit project

Meer Details

Gelegen op toplocatie vlakbij NAVO

Het gloednieuwe vastgoedproject van Candor, Airflats, bestaat uit business flats waarvan u als investeerder deel kunt uitmaken. De business flats bevinden zich op een toplocatie, vlakbij de NAVO in Machelen. Dit betekent niet alleen dat het project goed gelegen is, maar dat het project ook interesse zal opwekken bij expats die werken voor organisaties gelegen in de nabije omgeving van het project, zoals bijvoorbeeld de NAVO, andere Europese instellingen en verschillende multinationals. Expats zijn niet alleen hoogopgeleide en goedbetaalde mensen, maar expats staan er ook om bekend erg betrouwbare huurders te zijn.

Zorgeloze verhuur van uw business flat

Naast de ongelooflijke locatie heeft dit vastgoedproject van Candor nog heel wat andere voordelen. Eén daarvan is het feit dat u zich als investeerder geen zorgen hoeft te maken over de verhuur van uw business flat. Candor beschikt namelijk over een full-service verhuurdienst, waarvan u als investeerder desgewenst gebruik kunt maken zolang u maar wilt. Naast de zorgeloze verhuur van dit vastgoedproject is er ook nog de inbegrepen rendementsgarantie waar u als investeerder op kunt rekenen. Dit voor 25 jaar lang.

Candor

detalis-thumb

Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

Ligging

De ligging van het gloednieuw project van Candor, Airflats, is wellicht één van de grootste troeven van dit project. De business flats zijn gelegen in de nabije omgeving van de NAVO, één van de grootste Europese instellingen. De centrale ligging is erg populair bij heel veel expats, die er tevens om bekens staan erg betrouwbare huurders te zijn. Het centrum van Diegem bevindt zich daarnaast op wandelafstand.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb