Toplocatie op slechts 1 km van University Of Liverpool

Liverpool is een stad met 5 universiteiten, allen op minder dan 2 km van dit nieuwbouwproject.

 • Betaalbare investering

  Investeren in dit project kan al vanaf UK£ 62.950 (ongeveer €75.500)

 • Uitstekende locatie

  Project is gelegen op wandelafstand van alle universiteitscampussen in Liverpool

 • Slechts 20.000 studentenflats in Liverpool voor 70.000 studenten

  De eerste fase (oplevering augustus 2018) is reeds volledig uitverkocht

 • Ongezien rendement mét garantie.

  8% netto opbrengst gedurende 5 jaar, gegarandeerd.

 • Comfortabele en moderne uitrusting

  Elke studio heeft z’n eigen badkamer + talrijke faciliteiten in het gebouw (studiezone, fietsenstalling, game room, …)

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  8%*

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Liverpool

 • afbeelding Budget:

  vanaf 75 500 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 0m² en 49m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  1


* Gegarandeerd gedurende de eerste 5 jaar. Voorwaarden op aanvraag.

Uitgebreide informatie

Gloednieuwe studentenstudio’s met enorm potentieel

In Liverpool zijn er maar liefst vijf verschillende universiteiten in een straal van slechts 2,5 kilometer. Op dit moment zijn er ongeveer 70.000 studenten en dat aantal studenten groeit nog elk jaar met ongeveer 5%. Meer dan de helft van die studenten heeft een onderkomen nodig, en bovendien stijgt het aantal buitenlandse studenten enorm vlug, omdat de meest rijken van de wereld hun kinderen een Engelse opvoeding willen geven. In Liverpool zijn er op dit moment slechts 20.000 flats beschikbaar, waardoor de huurprijzen elk jaar blijven stijgen.

Uitstekende ligging van het project

Het project Aura is echt wel ideaal gelegen. Zo ligt het op slechts vier minuten wandelen van de meest gekende universiteit van Liverpool, Liverpool University, en ligt de het gebouw ook binnen een straal van slechts één mijl van alle vijf verschillende universiteitscampussen in de stad Liverpool. In het gebouw zelf heeft elke individuele studio een eigen badkamer een een gemeenschappelijk deel met wasserij, een winkel, een gym, verschillende ontspanningsruimten, een receptie, een uitgeruste keuken per 6 ensuites, …

Geen zorgen voor u

Marktleider en studenten management Urban Bubble zal het gebouw uitbaten en zoekt studenten voor de eigenaars die hun studio zelf niet willen gebruiken of verhuren. Urban Bubble garandeert een netto opbrengst van 8% na kosten.

Laat u overtuigen tijdens een bezoek ter plekke. Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen over deze uiterst interessante belegging voor Belgische investeerders die op zoek zijn naar een rendement, vrij van zorgen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


In het hart van het universiteitsdistrict

Naast de comfortabele uitrusting van dit studentenproject is de ligging zonder twijfel de grootste troef. Het project is gelegen op slechts vier minuten wandelen van de Liverpool University en ligt op slechts één mijl van de vijf andere universiteitscampussen in Liverpool. Doordat er in een straal van slechts 2,5 kilometer niet minder dan vijf universiteiten gevestigd zijn, stijgt de vraag elk jaar, alsook de huurprijzen.

Over UKvastgoed

afbeelding
Wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, kan op UKvastgoed.be rekenen. Bij UKvastgoed.be geloven ze steevast dat vastgoed een belangrijk onderdeel moet zijn van elke beleggingsportefeuille op langere termijn. Alle projecten die door UKvastgoed voorgesteld worden, voldoen aan vijf basiscriteria: betrouwbare partners op lange termijn, hoge jaarlijkse opbrengst, een minimum aan management-tijd, vooraf geregelde exit indien mogelijk. UKvastgoed - Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -