Moderne residentie met 32 erkende assistentiewoningen

Geniet van een nettorendement vanaf 6,74%

 • Zorgeloze verhuur

  Verhuur en beheer is in handen van professionele zorgpartner

 • Veilige investering

  Doelpubliek is een stabiel, zorgzaam en kapitaalkrachtig huurpubliek

 • Hoog nettorendement

  Reken op een hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 6,74%

 • Erg ruime woningen

  De woningen beschikken naast een ruime oppervlakte, ook over een eigen terras

 • Erkende assistentiewoningen

  De woningen zullen de erkenning dragen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  6.74%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Steenokkerzeel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 223 144 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 2

Uitgebreide informatie

Geniet van diensten op maat

Wie ouder wordt, heeft vaak nood aan extra hulp. In Residentie Steen kan iedereen genieten van heel veel verschillende diensten op maat en van een uitgebreid aanbod van woon-, zorg- en comfortservices die verzorgd worden door zorgexpert AW PRO. Zo beschikt elke flat over een noodoproepsysteem en is er ook een woonassistent aanwezig die instaat voor de coördinatie en de administratie. Verder is er ook nog crisis- en overbruggingszorg en zijn er heel wat culturele en sportieve activiteiten die een sociaal en actief leven stimuleren.

Erg ruime assistentiewoningen

Alle 32 erkende assistentiewoningen van Residentie Steen zijn erg ruim en beschikken bovendien over 1 of 2 slaapkamers en een eigen terras. Verder is er ook een ondergrondse parking aanwezig bij de residentie. Erg leuk is dat de bewoners in de gemeenschappelijke ruimtes van Residentie Steen een soort van verlengstuk van hun privéruimte terugvinden. In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen de bewoners elkaar ontmoeten of er tot rust komen in bijvoorbeeld de gemeenschappelijke binnentuin met moestuin.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Centrale ligging van deze residentie is een grote troef

De residentie Steen heeft heel veel verschillende troeven, maar de ligging is wellicht één van de grootste troeven van dit project. De residentie is gelegen nabij het gemeenteplein van Steenokkerzeel, wat betekent dat u eigenlijk alle nodige faciliteiten terugvindt op wandelafstand van dit project: supermarkten, bakkers, banken, eetmogelijkheden, recreatiemogelijkheden, … Verder heeft de ligging van de residentie Steen ook een positieve invloed op de bereikbaarheid. Zo is het project bereikbaar via alle verschillende invalswegen zoals E40 en E19.

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -