Aankoopprijs:

199.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

199.500

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Geniet van vakantieplezier en optimaal rendement met Holiday Suites Zeebrugge - Zeebrugge - Vanaf €199.500 | Alysee

Kustlaan 97, 8370 Zeebrugge, België

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 45 m²
 • Aantal units
 • 1
 • Type
 • Overig
 • Bouwjaar
 • 2012
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Alle comfort aanwezig

  In alle businessflats van het project is alle nodige comfort aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat zelfs tot details zoals bedlinnen en bestek.

  Betaal geen 2de verblijfstaks

  Wie ervoor kiest om te investeren in een businessflat bij Holiday Suites Zeebrugge hoeft geen tweede verblijfstaks te betalen. Op die manier heb je minder kosten, voor een hoger rendement.

  Pro Invest

  Wanneer je ervoor kiest om een businessflat aan te kopen, dan kun je enerzijds kiezen tussen pro invest en anderzijds voor flex invest. Wanneer je kiest voor pro invest, dan zorgt de uitbater ervoor dat al je investeringen zo  veel mogelijk geld opbrengen. Naast de businessflats zijn ook het onderhoud, de verhuring en de administratie volledig in handen van Holiday Suites. Hierdoor heb je als investeerder geen kopzorgen over je belegging en wordt het hoogst mogelijke rendement bereikt.

  Flex Invest

  Wie kiest voor flex invest, kiest er eigenlijk voor om de businessflat gedeeltelijk zelf nog te gebruiken wanneer je dat wenst. De periode dat de businessflat vrij is, gaat Holiday Suites het pand verhuren en vervolgens ook beheren. Hoeveel je zelf gebruik maakt van de businessflat bepaalt grotendeels ook het rendement.

  Alysee

  detalis-thumb

  Alysee is al 45 jaar lang één van de grootste projectontwikkelaars voor investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische Kust. Onze doelstelling is om jou een kwalitatief aanbod van vastgoedprojecten op goede locaties met verschillende verhuurmogelijkheden aan te bieden aan een democratische prijs.

  Ligging

  Een van de grootste troeven van dit investeringsproject is ongetwijfeld de toplocatie waar het project gelegen is. Dat blijkt trouwens ook al meteen uit de bezetting van meer dan maar liefst 83% van de eerste fase van het project. Het project is gelegen centraal in Zeebrugge op wandelafstand van het strand en vlakbij één van de grootste havens van Europa. In de nabije omgeving van Holiday Suites liggen honderden bedrijven die een enorm aantal potentiële huurders kunnen aanbrengen.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb