Aankoopprijs:

132.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

132.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Geniet van vakantieplezier en optimaal rendement in Zeebrugge

Kustlaan 97, Zeebrugge, België

  • Aantal slaapkamers
  • 1
  • Type
  • Overig
  • Bouwjaar
  • 2012
  • Toestand
  • Nieuw

Rendementsgarantie

Ik wens meer info over dit project

Meer Details

Alle comfort aanwezig

In alle vakantiewoningen van het project is alle nodige comfort aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat zelfs tot details zoals bedlinnen en bestek.

Betaal geen 2de verblijfstaks

Wie ervoor kiest om te investeren in een vakantieverblijf bij Holiday Suites Zeebrugge hoeft geen tweede verblijfstaks te betalen. Op die manier heb je minder kosten, voor een hoger rendement.

Pro Invest

Wanneer je ervoor kiest om een vakantieverblijf aan te kopen, dan kun je enerzijds kiezen tussen pro invest en anderzijds voor flex invest. Wanneer je kiest voor pro invest, dan zorgt de uitbater ervoor dat al je investeringen zo  veel mogelijk geld opbrengen. Naast de vakantiesuites zijn ook het onderhoud, de verhuring en de administratie zijn volledig in handen van Holiday Suites. Hierdoor heb je als investeerder geen kopzorgen over je belegging en wordt het hoogst mogelijke rendement bereikt.

Flex Invest

Wie kiest voor flex invest, kiest er eigenlijk voor om het vakantieverblijf gedeeltelijk zelf nog te gebruiken wanneer je dat wenst. De periode dat het vakantieverblijf vrij is, gaat Holiday Suites het pand verhuren en vervolgens ook beheren. Hoeveel je zelf gebruik maakt van de vakantiesuite bepaalt grotendeels ook het rendement.”

Chateau Residenties

detalis-thumb

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Ligging

Een van de grootste troeven van dit investeringsproject is ongetwijfeld de toplocatie waar het project gelegen is. Dat blijkt trouwens ook al meteen uit de bezetting van meer dan maar liefst 83% van de eerste fase van het project. Het project is gelegen centraal in Zeebrugge op wandelafstand van het strand en vlakbij één van de grootste havens van Europa. In de nabije omgeving van Holiday Suites liggen honderden bedrijven die een enorm aantal potentiële huurders kunnen aanbrengen.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb