Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Les Jardins d’Azur: geniet van uw eigen stek aan de Côte d’Azur

Uw unieke kans op een buitenverblijf aan de Franse Côte d'Azur

  • Luxueuze appartementen en studio's
  • Verhuurbedrijf Holiday Suites neemt alle verhuurbeslommeringen uit uw handen
  • U volgt de reservaties vanuit uw zetel en ontvangt 90 % van de winst.

In Les Jardins d'Azur leef je als god in Frankrijk. Dankzij een ideale locatie (op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice), een prachtig uitzicht over de vallei en de potentiële huurinkomsten is Les Jardins d'Azur de ideale combinatie tussen belegging en eigen genot!


God in Frankrijk

De Côte d’Azur is voor heel veel mensen de ideale uitvalsbasis om er te genieten van een deugddoende vakantie. Zo was de omgeving waar Les Jardins d’Azur zich bevindt de gedroomde vakantieplek van Picasso, Matisse en James Bond.

Ideale ligging

Les Jardins d’Azur is gelegen op enkele minuten wandelen van het zeer typische stadje St-Paul de Vence en op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice. Je komt er terecht in een echt paradijs.

Als tweede verblijf of als belegging

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in één van de appartementen van dit project, dan kan je ervoor kiezen om het appartement te gebruiken als tweede verblijf of als belegging. Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als tweede verblijf, dan kan de btw recupereren en blijven de huurinkomsten onbelast. Ook kan een koppel met 2 kinderen tot 400.000 euro schenken zonder hierop extra schenkingsrechten te hoeven betalen.

Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als belegging, dan kan je gebruik maken van de all-in verhuur en de uitstekende beheerservice van Holiday Suites. Ook recupereer je de volledige btw en blijven de huurinkomsten in de meeste gevallen gewoon onbelast.

Over de projectontwikkelaar

Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten.

Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 GentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Twin Promotion zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.