46 luxe appartementen en studio's

Tot 6% rendement mogelijk o.v.v. financiering

 • Gelegen op toplocatie

  Residentie is gelegen vlakbij alle Europese instellingen

 • Zeer interessant huurpubliek

  40.000 Eurocraten en 20.000 lobbyisten

 • Investering zonder zorgen

  Zorgeloos investeren dankzij eigen verhuurservice

 • Mooiste parken en pleinen van Brussel op 500 meter

  Warandepark, Jubelpark, Leopoldpark, …

 • Luxueuze en kwalitatieve afwerking

  Strak ingerichte keuken, inloopdouche, hangtoilet, parketvloer, aardgasverwarming, …

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  6%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 210 000 EUR

Uitgebreide informatie

Project met een uniek ontwerp

Het ontwerp van de residentie Schuman is van de hand van STYFHALS en dat merk je. Het ontwerp is het resultaat van een zeer multidisciplinaire aanpak waarin alle verschillende stakeholder betrokken werden. Zo wisten de architecten van STYFHALS perfect de waardevolle, aangename en duurzame omgeving te combineren met de beleving van de bewoners, de bezoekers en de toevallige passanten.

Zeer populaire buurt in prachtige omgeving

Residentie Schuman is gelegen in een prachtige omgeving die op dit moment erg populair is. Vooral voor investeerders is dit project een buitenkans, omdat er in de nabije omgeving maar liefst 40.000 Eurocraten en 20.000 lobbyisten wonen. Dit is een zeer kapitaalkrachtig en tevens stabiel internationaal huurpubliek waarvan u als investeerder aantrekkelijke maandelijkse huuropbrengsten mag verwachten. Bovendien is investeren in residentie Schuman volledig zorgeloos, omdat u kunt rekenen op een eigen verhuurservice.

Piekfijne afwerking met alle nodige comfort

Een derde grote troef van dit prachtig project is de afwerking van de appartementen. Alle trendy appartementen en studio’s zijn tot in de kleinste details afgewerkt en uitgerust van een modern interieur. Zo is er een strak ingerichte keuken met kwaliteitsvolle Miel-inbouwapparaten en greeploze kasten. In de badkamer is er een inloopdouche met een prachtig design badkamermeubel en een hangtoilet. Verder zijn er ook parketvloeren en aardgasverwarming met individuele besturing.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen in populaire buurt in groene omgeving

De ligging van deze residentie is ongetwijfeld één van de grootste troeven die dit project in de aanbieding heeft. Het project is gelegen op de overgang van het stedelijk centrum naar een prachtige groene omgeving. Handig om te weten is dat zowat alle belangrijke Europese instellingen van de Europese wijk zich op wandelafstand bevinden van de residentie en dat ook alle mooiste parken en pleinen van Brussel zich op een boogscheut bevinden. Bovendien is de residentie erg makkelijk bereikbaar, dankzij de metro- en tramhaltes op wandelafstand.

Over Urbicoon

afbeelding
Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit. Urbicoon, Kerselarenlaan 15, 1030 Brussel, België

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -