Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers en terras

Geniet van alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen ervan

  • Contractueel gewaarborgde huurgarantie
  • Laag investeringsrisico
  • Nettorendement vanaf 7,35%

Prachtig nieuwbouwproject met erkende assistentiewoningen in het centrum van Borsbeek. Ligging vlakbij de grote verbindingswegen, bus, tram en metro.


Centrale ligging is absolute meerwaarde

Bij een investering is het belangrijk om het project in z’n geheel te bekijken. Iets wat dan zeer belangrijk is, is de locatie van het project. In het geval van GOODLIFE Borsbeek is de locatie alvast een absolute meerwaarde. De woningen zijn gelegen op een uiterst centrale ligging, op wandelafstand van de bakker, slager, apotheek en de kerk. Het centrum van Antwerpen is eenvoudig bereikbaar met de wagen in amper 15 minuten en bovendien bevinden alle grote verbindingswegen zich vlakbij. Ook de bus, tram en metro bevinden zich om de hoek.

Zorgeloze investering met hoog rendement

Als investeerder kunt u zich geen betere investering voorstellen dan het project GOODLIFE Borsbeek. De ideale ligging zorgt er bovendien ook nog eens voor dat er een hoog aantoonbaar nettorendement is. Maar daarnaast is dit project ook gewoon een zorgeloze investering. De verhuur en het beheer worden volledig uitgevoerd door Zorgebeheer Midden-Vlaanderen, waardoor u zich als eigenaar dus helemaal geen zorgen hoeft te maken over de verhuur en dus kunt genieten van zorgeloze huurinkomsten.

Over de projectontwikkelaar

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 AntwerpenJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Realis zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.