Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Canal Wharf B: de perfecte beleggingsappartementen in het centrum van Brussel

Hoogstaande studio's en 1-kamer appartementen standaard voorzien van een ruim terras

  • Toplocatie in centrum van Brussel
  • Verhuurprijzen van minimum 700 EURO
  • 3 jaar gratis huurbeheer en verzekering AG Insurance tegen wanhuurbeheer

Kwalitatieve studio's of 1 kamerappartementen op een toplocatie in Brussel Centrum. Zorgeloos verhuren en dit tegen mooie verhuurprijzen.


Toplocatie in het centrum van Brussel

Canal Wharf B ligt vlak aan de oude Citroëngarage, die momenteel wordt omgebouwd tot een bruisend cultureel centrum (museum + vrij podium). De appartementen en studio’s liggen op 5 min van het Noordstation en 5 min van de ring. Er is tevens een fietsstation voorzien. De nabijgelegen parken, de aanleg van zones voor zachte mobiliteit en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer vormen bijkomende troeven.

Verhuren zonder zorgen

De woningen van Canal Wharf B beantwoorden aan de EPB-eisen inzake passiefwoningen die in 2015 van kracht werden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Bij AG Insurance kiezen investeerders voor grote units met een ruim balkon. Typerend is eveneens de kwalitatieve afwerking, waardoor deze appartementen vlot en tegen mooie verhuurprijzen (minimum €700) verhuurd worden.  Investeerders genieten van 3 jaar gratis huurbeheer én verzekering van AG Insurance tegen wanhuurbeheer.

Kwalitatief huurpubliek

Canal Wharf B mikt op een kwalitatief huurpubliek door ruimere units aan te bieden, die allemaal voorzien zijn van minstens een balkon (6m² voor een studio en 10m² voor een 1 kamer appartement.

Wie meer informatie, grondplannen en brochures omtrent dit project wenst, kan het contactformulier hieronder invullen.

Over de projectontwikkelaar

AG Real Estate is marktleider in residentieel vastgoedbeheer in Brussel. Het bedrijf is vastgoeddochter van AG Insurance en waakt hiermee over een vastgoedportefeuille van 6,5 miljard euro. Het bedrijf heeft een ruime ervaring in kwalitatieve residentiële projecten, in Brussel maar ook in Vlaanderen en Wallonië. Investeerders kiezen doorgaans voor AG Real Estate omwille van de kwaliteit van de door hen opgeleverde projecten.

AG Real Estate - Avenue des Arts 58, 1000 Brussel



Ja, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van AG Real Estate zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.