Prijs

€ 167 500

Locatie

België, Anderlecht

Type

Studentenkoten

Verhuurservice

Ja

BXLKot: investeer in ruime en comfortabele studentenverblijven

Tegenover de Erasmushogeschool in Brussel verrijst binnenkort ‘BXLKot’, een gloednieuw complex met 30 studentenkamers, 81 studentenstudio’s, 3 gezamenlijke dakterrassen, een fitnessruimte en 7 gemeenschappelijke buitenruimtes.

We richten ons voornamelijk op het aanbieden van ruime en comfortabele studentenverblijven, elk met een eigen badkamer en zelfs een kitchenette. Dit nieuwbouwproject is een antwoord op het groeiende tekort aan hoogwaardige studentenhuisvesting in Brussel, en het biedt tevens een uitstekende investeringskans.

Dankzij de nabijheid van maar liefst 10 verschillende campussen van hogescholen en universiteiten, bent u verzekerd van een vlotte verhuur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw kot of studio tijdelijk niet te verhuren, maar deze te laten betrekken door uw zoon, dochter of kleinkind.

Deel deze investering

  • Facebook
  • Twitter

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Jouw expert

Thibault Bossuet
  • € 167 500

    Aankoopprijs

Ligging

Verken de uitzonderlijke locatie van studentenresidentie BXLKot, strategisch gesitueerd recht tegenover de Erasmushogeschool in Brussel, met meer dan 10 campussen van verschillende hogescholen en universiteiten binnen een straal van slechts 3 kilometer. Deze nabijheid tot diverse campussen onderstreept de aanzienlijke vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting in dit bruisende academische centrum. Wat betreft toegankelijkheid, bevindt BXLKot zich op slechts 200 meter van Metrohalte Delacroix en slechts 270 meter van halte Jacques Brel. Dit betekent dat u in enkele minuten naar het Brussel-Zuid station kunt reizen, dat fungeert als een belangrijk knooppunt en toegangspoort tot de rest van België.
Company Logo

Fjord Red

Fjord Real Estate Development focust op stedelijke inbreidingsprojecten. Ons doel is om historisch bewezen locaties opnieuw op te waarderen. Dit doen we door in één project diverse functies te combineren en uitbating voor eigen rekening te nemen.