Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Betaalbare toparchitectuur nabij De Panne

Unieke investering met een échte meerwaarde

  • Stijgt elk jaar opnieuw in waarde
  • Eindeloze ontspanningsmogelijkheden
  • Op 4 km van de Belgische grens

In Villa Stephanie vinden investeerders een tweede verblijf op een locatie waar nog echt meerwaarde is. Dankzij de ideale ligging vlakbij het strand en de winkelstraten, de luxe standaarduitrusting, de grote vraag naar verhuur in de regio en het meerwaarde potentieel kan u Villa Stephanie als een slimme vastgoedbelegging beschouwen.


Prachtige appartementen

De appartementen van dit project, dat volgens kenners “de investering van het jaar” genoemd wordt, zijn werkelijk uitzonderlijk mooi. Als investeerder kun je kiezen uit een appartement met één of twee slaapkamers. Elk appartement heeft ook een open keuken, een prachtig afgewerkte badkamer en een zalig terras waar je heerlijk kunt vertoeven. De praktische indeling van de appartementen en uiteraard de luxueuze afwerking zorgen ervoor dat je in alle appartementen kunt genieten van optimaal comfort.

Gelegen in Bray-Dunes

Wie de omgeving van De Panne kent, zal ongetwijfeld ook de badstad van de toekomst kennen: Bray-Dunes. Op slechts 5 minuutjes rijden van De Panne ligt deze gezellige Franse stad, die ook wel eens de tegenhanger van De Panne genoemd wordt. Het enige verschil met De Panne is dat je in Bray-Dunes amper tot geen betonnen appartementsblokken aantreft, maar wel een prachtige, ongerepte natuur bestaand uit duinenlandschappen en uitgestrekte stranden.

Rendement op korte termijn

Door de grote en nog steeds toenemende vraag naar verhuur in de regio van Bray-Dunes is zowel het rendement op korte termijn als het meerwaardepotentieel verzekerd.

Over de projectontwikkelaar

De projectontwikkelaar Creadomus is gespecialiseerd in zowel de uitbouw als de exploitatie van verschillende soorten vastgoed zoals toeristisch vastgoed, tweede verblijven, publieke parkings en sociaal vastgoed. Alle projecten die door Creadomus opgezet worden, worden open gesteld voor individuele beleggers zoals bijvoorbeeld particulieren, managementvennootschappen en patrimoniumvennootschappen. Creadomus biedt z’n klanten steeds een volledig service aan. Creadomus - Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-WestremJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Creadomus zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.