Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Betaalbare en kwalitatief hoogstaande appartementen in Oostende

Moorea biedt 1- of 2-slaapkamerappartementen aan tegen onklopbare prijzen. De residentie staat pal in de Oostendse binnenstad en beschikt over een koninklijke inrichting. Hier kan je genietend op adem komen met de blik op oneindig vanaf je groot zonneterras.


Meer informatie / brochure aanvragen? Klik hier »

Een tijdje terug werd de Koninklijke Villa in Oostende omgevormd tot een zorghotel voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke klacht. Toch blijft het Koninklijke aspect in Oostende nog steeds aanwezig met de chateau residentie Moorea van Chateau Residenties.

Koninklijk gebouw

Het gebouw bevindt zich op een unieke locatie naast ruiter Leopold en het nabijgelegen Koningspark met de bijhorende Japanse tuin. Het leuke aan deze betaalbare koninklijke site is dat ze in de eerste plaats vlakbij het levendige centrum van Oostende ligt en toch omringd is door bloemen en heel veel groen. Dit is met andere woorden de ideale locatie om tijdens het weekend of tijdens de vakantie even de batterijen volledig op te laden om er nadien weer tegenaan te kunnen.

Makkelijk bereikbaar

Het centrum van Oostende met de vele winkels, brasseries, restaurants zijn snel en eenvoudig te bereiken dankzij de nieuw aangelegde fiets- en voetpaden. Ook het museum, de bibliotheek en het golfterrein liggen op wandelafstand van Moorea. Met de auto rijd je in enkele minuten tijd naar de ring en de A10.