Project met unieke ligging

Gelegen in het stadscentrum van Blankenberge

 • Nabij alle nodige faciliteiten

  Vlakbij station, in het stadscentrum, op wandelafstand van de winkelstraten

 • Kwaliteit en duurzaamheid

  Grote woonkamer, goed geïsoleerde ramen, ruime terrassen, panoramisch zicht

 • Lage instapprijs

  De instapprijs van dit project begint vanaf €202.500

 • Strand op minder dan 500 meter

  Op slechts 500 meter van het project ligt het strand

 • Met een extra troef

  Het luxe zwembad op het dak is een extra troef

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Onbekend

 • afbeelding Locatie:

  Blankenberge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 202 500 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Vernieuwende architectuur

Wat meteen zal opvallen aan het Bcity project is het exclusieve design van het gebouw. De architect van het gebouw, Marc Corbiau, hield overal waar mogelijk rekening met de natuur en de omgeving van het gebouw. Bovendien geniet je vanuit je appartement van een prachtig panoramisch zicht op Blankenberge.

Luxe voor een prijsje

Alle appartementen van Bcity zijn zo ingedeeld dat je er als bewoner optimaal kunt genieten van het ongelofelijke panoramische zicht op Blankenberge. Ook de woonkamers zijn uitgerust met zeer ruime terrassen waar je heerlijk kunt vertoeven. Alle appartementen werden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen. Als extraatje bevindt er zich op het dak van het gebouw een zwembad waar je helemaal kunt wegdromen tijdens een verfrissende duik op het dak van je appartement aan de kust.

Uitzonderlijke ligging

Naast het exclusieve design en unieke indeling van de appartementen is er ook nog de uitzonderlijke ligging van het gebouw aan het centrale Koning Leopold 3 plein en op wandelafstand van het station. Wanneer je buitenkomt bevind je je meteen in het centrum van Blankenberge op enkele meters van de verschillende winkelstraten, de zee met de aangename zeedijk en alle haltes van het openbaar vervoer.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen nabij alle nodige faciliteiten

Het project heeft heel wat troeven en één daarvan is de unieke ligging van het project. Bcity is gelegen in het bruisende stadscentrum van Blankenberge, vlakbij het gekende Leopold 3 plein, op wandelafstand van het station en op een boogscheut van alle winkelstraten. Ook erg leuk is dat het strand van Blankenberge op slechts 500 meter van uw appartement ligt. Op die manier heb je eigenlijk alle nodige faciliteiten in de directe omgeving.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -