Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Beleg in 3 parkeerplaatsen in hartje Brussel

Een indicatieve verhuurprijs van 3 x €150/maand = €450/maand, zonder zorgen!

  • Stabiele investering met een hoog rendement
  • Centrum Brussel
  • Bijna uitverkocht

Investeren in parkeerplaatsen is erg interessant, zeker op toplocaties zoals in centrum Brussel. Vandaag kennen we er heel wat parkeerproblemen met als gevolg een grote vraag naar parkeerplaatsen. Projectontwikkelaar Urbicoon biedt een pakket aan van 3 parkeerplaatsen.


Tegenwoordig brengen de traditionele spaarboekjes weinig tot niks meer op. Ons spaargeld is dus niet meer rendabel. Daarom is het een uitstekend idee om op zoek te gaan naar een alternatief, waardoor uw spaargeld toch opnieuw rendabel wordt. Investeren in parkeerplaatsen bijvoorbeeld is een erg interessant alternatief.

Stabiele investering met hoog rendement

Zeker als u weet dat de bevolkingsgroei en de toename van het aantal gezinnen de vraag naar auto’s gigantisch doet stijgen is investeren in parkeerplaatsen een uitstekend idee. Uit studies blijkt dat deze auto’s maar liefst 90% van de tijd gewoon stil staan, en dus ergens parking moeten vinden. In een hoofdstad zoals Brussel, waar het tegenwoordig al redelijk moeilijk is om een vrije parkeerplaats te vinden voor uw auto, zijn extra parkeerplaatsen zeker en vast geen overbodige luxe. Daarom is beleggen in parkeerplaatsen de meest stabiele investering die bovendien ook nog eens hoog rendement met zich meebrengt.

Uitstekende ligging van het project

Uiteraard spelen er nog heel wat andere factoren mee om van parkeerplaatsen een echte beleggingsopportuniteit te maken. De ligging van het project is bijvoorbeeld van levensbelang. Dit project is gelegen op een toplocatie in het centrum van onze hoofdstad. Op een rustige locatie tussen de Belliard- en Wetstraat, in het midden van de EU-wijk, en met een instapprijs van €99.000 (exclusief BTW) is dit project een echte buitenkans.

Over de projectontwikkelaar

Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

Urbicoon, Kerselarenlaan 15, 1030 Brussel, BelgiëJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Urbicoon zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.