Ideaal als belegging of tweede verblijf...

Mede door de prachtige ligging is dit project ideaal als investering of als tweede verblijf

 • Voordelig schenken

  In Frankrijk kun je per persoon tot per kind €100.000 belastingvrij schenken.

 • Profiteer van de lage vastgoedprijzen

  In Boulogne-sur-Mer liggen de vastgoedprijzen een stuk lager dan bij ons aan de Belgische kust.

 • Vastgoedproject met zeer scherpe prijzen

  Een prachtig appartement met twee slaapkamers koop je al vanaf €169.649.

 • Professionele begeleiding door Belgische firma

  Met meer dan 41 jaar ervaring kun je bij Twin Promotion steeds rekenen op een professionele begeleiding.

 • Krijg een deel van de verhuuropbrengst

  Als uw appartement vrij is, dan wordt het verhuurd door het dochterbedrijf en ontvangt u een deel van de verhuuropbrengst.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Boulogne-Sur-Mer (FR)

 • afbeelding Budget:

  vanaf 169 649 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  2 - 3

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Prachtige ligging

De vakantieappartementen van Holiday Suites Boulogne-sur-Mer hebben alles wat je van een vakantieappartement mag verwachten. Het unieke zicht op de haven en de wandelafstand van het historisch centrum van Boulogne-sur-Mer zijn twee grote troeven. Maar ook voor wie op zoek is naar rust zijn deze appartementen ideaal. De rustige en typische nabijgelegen dorpjes zoals Wissant en Wimereux spreken tot de verbeelding. Verder zijn plaatsen zoals Blanc-Nez en Cap Gris-Nez ideaal om er wandelingen te maken langs de kust of in het prachtige binnenland.

Doordachte indeling

Uiteraard is ook de indeling van de appartementen van groot belang. Alle appartementen zijn uitgerust met één of twee slaapkamers en een prachtig afgewerkte badkamer. Samen met de open keuken en het ruime terras geniet je er optimaal van je verblijf.

Ideaal als belegging, tweede verblijf of een combinatie van beide

Wie op zoek is naar een manier om zijn of haar spaargeld meer te laten opbrengen, dan is dit dé oplossing. Wanneer je investeert in een investering zoals deze, dan kies je voor de ideale combinatie van een veilige en betrouwbare belegging, heel wat plezier en genot en uiteraard een inkomen voor de rest van je leven, zonder dat je je er zorgen over hoeft te maken. Holiday Suites Boulogne-sur-Mer is dus een ideale investering maar kan ook gezien worden als een tweede verblijf of gewoon een combinatie van beide.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Unieke locatie: zicht op de jachthaven

Centraal gelegen aan de prachtige jachthaven van Boulogne-sur-Mer en op wandelafstand van de idyllische historische binnenstad ligt dit gloednieuw vastgoedproject. In de nabije omgeving van Boulogne-sur-Mer ligt er een prachtig stuk ongerepte natuur waar u lange wandelingen kunt maken of waar u kunt paardrijden of kunt fietsen. In één van de vier nabijgelegen golfclubs kunt u dan weer terecht voor een partijtje golf.

Over Twin Promotion

afbeelding
Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten. Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -