Investeer in prachtige éénslaapkamerappartementen

Residentie is gelegen op toplocatie in Blankenberge

 • Lage instapprijs

  Investeren kan vanaf €199.500

 • Prachtige locatie

  Gelegen in een zijstraat van de Zeedijk

 • Geniet van zeezicht

  Alle appartementen hebben lateraal zeezicht

 • Centrum op wandelafstand

  De residentie ligt op 5 minuten wandelen van het centrum

 • Erg kwalitatieve afwerking

  De residentie is gebouwd met PB&A, die garant staat voor kwaliteit

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Onbekend

 • afbeelding Locatie:

  Blankenberge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 199 500 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Prachtig project op toplocatie

Midden in het prachtige centrum van Blankenberge ligt de compleet nieuwe residentie Miramar. De residentie bestaat uit appartementen die kwalitatief afgewerkt zijn. De residentie werd gebouwd in samenwerking met PB&A, dat garant staat voor kwaliteit. PB&A realiseerde reeds meer dan honderden projecten en hotels. Naast de kwalitatieve afwerking hebben alle appartementen ook een lateraal zeezicht op onze eigen Noordzee, dankzij de uitstekende ligging. Het leuke aan de residentie is dat het gebouw zich in een zijstraat van de Zeedijk bevindt, waardoor je meteen aan het strand bent.

Uitstekende bereikbaarheid

De kwalitatieve afwerking van de appartementen is natuurlijk een super grote troef, maar daarnaast heeft Miramar ook nog enkele andere troeven. Zo bevindt de residentie zich op wandelafstand (amper 300 meter) van de grootste winkelstraat van Blankenberge, de Kerkstraat. Daarnaast kun je jou ook erg makkelijk verplaatsen met de kusttram, omdat er om de hoek een tramhalte is waardoor dus ook het station meteen bereikbaar is.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project met een uitstekende ligging

De residentie Miramar heeft meerdere troeven, maar het is toch vooral de ligging die in het oog springt. Erg belangrijk bij een appartement aan de kust is dat het niet ver van de zee gelegen is. Residentie Miramar bevindt zich in een zijstraat van de Zeedijk, waardoor u meteen aan het strand bent. Hierdoor hebben alle appartementen tevens lateraal uitzicht op de prachtige Noordzee. Verder bevindt residentie Miramar zich ook op slechts 5 minuten wandelen van het bruisende centrum van Blankenberge, waar u alle mogelijkheden vindt u om te ontspannen.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -