Aankoopprijs:

246.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

288.395

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Appartementen met lateraal zeezicht in Blankenberge | Alysee

Arthanhelling 3, 8370 Blankenberge

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 55 m²
 • Aantal units
 • 1
 • Type
 • Appartement
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Prachtig project op toplocatie

  Midden in het prachtige centrum van Blankenberge ligt de compleet nieuwe residentie Miramar. De residentie bestaat uit appartementen die kwalitatief afgewerkt zijn. De residentie werd gebouwd in samenwerking met PB&A, dat garant staat voor kwaliteit. PB&A realiseerde reeds meer dan honderden projecten en hotels. Naast de kwalitatieve afwerking hebben alle appartementen ook een lateraal zeezicht op onze eigen Noordzee, dankzij de uitstekende ligging. Het leuke aan de residentie is dat het gebouw zich in een zijstraat van de Zeedijk bevindt, waardoor je meteen aan het strand bent.

  Uitstekende bereikbaarheid

  De kwalitatieve afwerking van de appartementen is natuurlijk een super grote troef, maar daarnaast heeft Miramar ook nog enkele andere troeven. Zo bevindt de residentie zich op wandelafstand (amper 300 meter) van de grootste winkelstraat van Blankenberge, de Kerkstraat. Daarnaast kun je jou ook erg makkelijk verplaatsen met de kusttram, omdat er om de hoek een tramhalte is waardoor dus ook het station meteen bereikbaar is.”

  Alysee

  detalis-thumb

  Alysee is al 45 jaar lang één van de grootste projectontwikkelaars voor investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische Kust. Onze doelstelling is om jou een kwalitatief aanbod van vastgoedprojecten op goede locaties met verschillende verhuurmogelijkheden aan te bieden aan een democratische prijs.

  Ligging

  De residentie Miramar heeft meerdere troeven, maar het is toch vooral de ligging die in het oog springt. Erg belangrijk bij een appartement aan de kust is dat het niet ver van de zee gelegen is. Residentie Miramar bevindt zich in een zijstraat van de Zeedijk, waardoor u meteen aan het strand bent. Hierdoor hebben alle appartementen tevens lateraal uitzicht op de prachtige Noordzee. Verder bevindt residentie Miramar zich ook op slechts 5 minuten wandelen van het bruisende centrum van Blankenberge, waar u alle mogelijkheden vindt u om te ontspannen.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb