Aankoopprijs:

157.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

157.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Aparthotel in het economische hart van Vlaanderen

Plantin en Moretuslei 105, 2000 Antwerpen, België

  • Type
  • Studio
  • Bouwjaar
  • 2022
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Project gelegen op strategische locatie:

Het project Initium-Hotel van Candor is gelegen op een uiterst strategische locatie in Antwerpen. In de nabije omgeving van de residentie bevinden zich meer dan 18.000 bedrijven van buitenlandse origine die goed zijn voor meer dan 100.000 jobs. Daarnaast ligt ook de tweede grootste zeehaven van Europa op een boogscheut van het project. Verder is Antwerpen ook gekend als de diamanthoofdstad, wat ongetwijfeld een troef is voor Initium.

Met dit aparthotel komt Candor tegemoet aan het stijgend tekort van kwalitatieve huisvesting voor korte tot middellange overnachtingen. De studio’s zijn voorzien van een eigen kitchenette en al het ander comfort van een klassiek appartement. Dit project combineert het comfort van een eigen appartement met de services aangeboden in een hotel. De residentie is voorzien van tal van gemeenschappelijke ruimtes waaronder; fitness, lounge, …

Zorgeloze verhuur gecombineerd met een gewaarborgd inkomen

Bovenop de strategische topligging biedt de uitbater een een inkomstengarantie van 25 jaar. Naast deze garantie geniet u als koper van een BTW-recuperatie. Ook zijn de gewaarborgde inkomsten volledig vrijgesteld van belasting.

Kortom: een zekere en zorgeloze investering met gewaarborgde inkomsten, dat is Initium-Hotel.

Candor

detalis-thumb

Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

Ligging

Initium Hotel is echt een topper. Het hotel is gelegen in Antwerpen, op een uiterst strategische locatie. Niet alleen zijn er in de nabije omgeving van het hotel maar liefst 18.000 bedrijven van buitenlandse origine die goed zijn voor meer dan 100.000 jobs. Verder ligt ook de tweede grootste zeehaven van Europa op een boogscheut van het hotel. Initium Hotel ligt bovendien ook op wandelafstand van kantoren, parken, restaurants, bars, winkels en onderwijs.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb