Wie is Track.be?

Track.be is een project van Varamedia BV, geregistreerd onder het ondernemingsnummer 0735.921.083 en met maatschappelijke zetel Varendreef 115, 8750 Wingene. Track.be werd gelanceerd in juli 2016, met als missie het eerste Belgische verzamelplatform te worden voor vastgoedinvesteringen zonder zorgen.

Focus op zorgeloos investeringsvastgoed

Op Track kiezen we er bewust voor om geen oude opbrengsteigendommen aan te bieden, die voor jou als investeerder nog een pak extra kopzorgen met zich kunnen meebrengen. Denk aan verborgen gebreken, grote kosten die niet ingecalculeerd waren (verplichting van dakisolatie, verplichting voor renovatie lift, opstijgend vocht, scheuren in de kelder, …). Alle opbrengsteigendommen op Track zijn ofwel grondig gerenoveerd, ofwel gloednieuw. Zo verzeker je je van een pand dat in de komende decennia volledig vrij is van zorgen. Bovendien kan je bij een aantal projectontwikkelaars ook opteren voor een verhuurservice die alle verhuurzorgen van jou overneemt. Bij een aantal projecten krijg je tevens een rendementsgarantie.

Geen gesponsorde listings bovenaan de zoekresultaten

Op andere bekende immosites kunnen investeerders ook terecht voor nieuwbouwprojecten en investeringsprojecten. Vaak worden de eerste zoekresultaten er gedomineerd door ‘gesponsorde listings’ van de adverteerders met het grootste budget.

Op Track worden investeringprojecten standaard gerangschikt op datum van toevoeging. Track werkt dan ook niet met een systeem waarbij bepaalde projecten voorrang krijgen in onze zoekresultaten en mikt zo op een objectief aanbod.

Selectiecriteria op maat van de investeerder

Als investeerder wil je uiteraard vermogen en een positieve cashflow opbouwen met jouw investeringspanden. Daarom is het potentiële rendement van uw volgende investeringspand cruciaal. Dit, in combinatie met de locatie en de reputatie van de projectontwikkelaars, vormen de belangrijkste selectiecriteria voor het al dan niet opnemen van een investeringsproject op Track.

Let’s get your money Back On Track!

Je wenst te investeren in vastgoed, zonder zorgen? Dan helpen we je graag verder. Ontdek hier alle investeringsprojecten op maat van de Belgische investeerder.

Ben je een projectontwikkelaar en hebt je een kwalitatief product op maat voor de Belgische investeerder? Kom dan gerust bij ons langs voor een koffie, of nodig ons uit voor een vrijblijvende sessie bij jou op kantoor.